Udobna in anatomsko oblikovana obutev Batz

Obutev BATZ se proizvaja že več kot 20 let. Strogo kontrolirana proizvodnja, naravni materiali, natančen proizvodni proces tudi v komori z vročim zrakom, ročno šivanje in specialno izbrano naravno usnje z modnimi barvnimi odtenki, gelom v podplatu in spominsko peno kot tudi idealno izbrana višina pete pri natikačih, podprta z zadnjimi ortopedskimi dognanji - vse je jamstvo za kakovost, udobnost  in dolgotrajnost narejenega izdelka.

BATZ je blagovna znamka, ki redno spremlja trende obutve na evropskem tržišču ter tako vsako leto ponudi svojim kupcem nove, kvalitetne in modno anatomsko oblikovane natikače za profesionalno uporabo. Namenjeni so vsem tistim, ki tekom delovnega dne veliko stojijo, hodijo ter s tem prekomerno obremenjujejo svoja stopala. Pri vseh teh je izrednega pomena, da je obutev narejena iz naravnih materialov, da je zračna, lahka, udobna ter hkrati pravilno anatomsko oblikovana, da podpira naš nart tekom celega dne.

Anatomska obutev BATZ je narejena tako, da zagotavlja  udoben , naraven in zdrav korak. Uporabljate jo lahko na delovnem mestu ali pa tudi v prostem času.

Gel v podplatu omogoča prilagoditev vašemu stopalu, amortizira udarce in ne obremenjuje sklepov.  Zaradi navedenega pri vsakem koraku poskrbi, da so vaše noge zaščitene in tudi po končanem napornem delovnem dnevu spočite. Nezdrsljiv poliuretanski podplat je lahek in fleksibilen in udobno prožen. 

Velik izbor modelov - od športnih do elegantnih modelov, bo zadovoljil še tako zahtevnega kupca. 

Višina pete pri ženskih modelih se giblje med 3 - 5 cm  ter poskrbi za pravilno porazdelitev teže telesa po celotnem stopalu in služi hkrati tudi za ojačitev mišic stopala.

KVALITETA & UDOBNOST IN ELEGANCA -  OBUTV BATZ

 

    VLOŽKI BATZ

Vložki so narejeni iz mehkega naravnega ovčjega usnja, z gelom pod prsti in v peti (s čimer ublažijo težave pri trnu v peti), anatomsko oblikovan del in trde plastike pa ohranja pravilno obliko v nartu, ki vam podpira nogo ter jo drži v pravilnem položaju tekom nošenja zaradi česar se zmanjšajo bolečine v križnem v predelu hrbtenice.

Masažni vložki vas nežno masirajo in pospešujejo cirkulacijo v stopalu. Ojačani predeli z gelom v področju pete vam ublažijo udarce ter s tem stabilizirajo peto. Anatomski vložki držijo stopalo v pravilnem položaju ter s tem preprečujejo nepravilno držo telesa in s tem tudi bolečine, ki so s tem povezane. 

 

  

 

Za potrebe medicinskega osebja v skladu s standardi delovne obutve so sledeči modeli:

- za moške: model PETER

- za ženske: model FC10,  FC04, FLOWER

 

Anatomska obutev BATZ z gelom olajša dolgotrajno stanje tekom delovnega dne, ja lahka za nošenje in nezdrsljiva. Zaradi kombinacije podplata, ki je narejen iz poliuretana in zgornjega dela, ki je narejen iz naravnega usnja nudi nogi udobje in zračnost pri dolgotrajni nošnji. Antibakterijski nano-silver tretma vložka nudi zdravo klimo stopalu.  


Posebno udodni modeli za medicinsko osebje. Namenjen so vsem, katerih posel zahteva dolgotrajno stanje.

 

   Modeli so zelo različni !

 

 

 

 

Povišana peta prenaša težo na sprednji del stopala in s tem zmanjša pritisk na peto.

 

Moderno oblikovani, barvni in športnio oblikovani modeli namenjeni mladim aktivnim ljudem dajejo obutvi poseben čar. Regulacija širine na nartu omogoča udobno hojo brez otiščancev tudi pri širši nogi. Lahki in anatomsko oblikovani podplati , mladostni dizajni, modne barve, dajejo  obutvi BATZ poseben čar.

Ima nastavljivi pašček na nartu, tako da si ga lahko poljubno široko nastavite po potrebi

Model X01: dobavljiv v bež, beli, rjavi in črni barvi


Enostavno oblikovan model, narejen je iz posebno mehkega usnja, kar mu daje izjemno udobnost.

  

Modela FC02 in CSP: dobavljiva v bež in beli barvi


Enostavno oblikovana in zelo zračna modela. Njihovo udobnost jim daje posebno mehko usnje, kar je pomembna prednost  za uporabnika, ki to obutev nosi velik del dneva.

 

VLOŽKI 

     
   

 

Pri teh modelih lahko uporabite sledeče izmenljive vložke  Batz:

- Fresh Step

- Massage

- Active

- Hygiene

- Anatomic Gold

– Parna soft pri problemu s trna v peti

- Air Touch

- Leather Comfort

- Dynamic

- Winter

- Anatomic

- Run

- Snow

- Termo

- Wellness

 


 

MOŠKI MODELI anatomsko oblikovan vložek z gelom

MOŠKI MODELI Razpoložljivi v velikosti od 41 do 46.

 

Posebno ugoden model za medicinsko osebje. Namenjen vsem, katerih posel zahteva dolgotrajno stanje.

 

Model KZ in PETER: dobavljiva v beli, rjavi in črni barvi

 

  

Na podplatu ima križni profil za zmanjšanje možnosti zdrsa.

 

Za več informacij se obrnite na: KEMCEL TRADE d.o.o.,

Rodičeva ulica 19, 1000 Ljubljana

01/53 000 93 ali

komerciala@kemcel.si, www.kemcel.si

 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...