Udobna in anatomsko oblikovana obutev Batz

Obutev BATZ se proizvaja že več kot 20 let. Strogo kontrolirana proizvodnja, naravni materiali, natančen proizvodni proces tudi v komori z vročim zrakom, ročno šivanje in specialno izbrano naravno usnje z modnimi barvnimi odtenki, gelom v podplatu in spominsko peno kot tudi idealno izbrana višina pete pri natikačih, podprta z zadnjimi ortopedskimi dognanji - vse je jamstvo za kakovost, udobnost  in dolgotrajnost narejenega izdelka.

BATZ je blagovna znamka, ki redno spremlja trende obutve na evropskem tržišču ter tako vsako leto ponudi svojim kupcem nove, kvalitetne in modno anatomsko oblikovane natikače za profesionalno uporabo. Namenjeni so vsem tistim, ki tekom delovnega dne veliko stojijo, hodijo ter s tem prekomerno obremenjujejo svoja stopala. Pri vseh teh je izrednega pomena, da je obutev narejena iz naravnih materialov, da je zračna, lahka, udobna ter hkrati pravilno anatomsko oblikovana, da podpira naš nart tekom celega dne.

Anatomska obutev BATZ je narejena tako, da zagotavlja  udoben , naraven in zdrav korak. Uporabljate jo lahko na delovnem mestu ali pa tudi v prostem času.

Gel v podplatu omogoča prilagoditev vašemu stopalu, amortizira udarce in ne obremenjuje sklepov.  Zaradi navedenega pri vsakem koraku poskrbi, da so vaše noge zaščitene in tudi po končanem napornem delovnem dnevu spočite. Nezdrsljiv poliuretanski podplat je lahek in fleksibilen in udobno prožen. 

Velik izbor modelov - od športnih do elegantnih modelov, bo zadovoljil še tako zahtevnega kupca. 

Višina pete pri ženskih modelih se giblje med 3 - 5 cm  ter poskrbi za pravilno porazdelitev teže telesa po celotnem stopalu in služi hkrati tudi za ojačitev mišic stopala.

KVALITETA & UDOBNOST IN ELEGANCA -  OBUTV BATZ

 

    VLOŽKI BATZ

Vložki so narejeni iz mehkega naravnega ovčjega usnja, z gelom pod prsti in v peti (s čimer ublažijo težave pri trnu v peti), anatomsko oblikovan del in trde plastike pa ohranja pravilno obliko v nartu, ki vam podpira nogo ter jo drži v pravilnem položaju tekom nošenja zaradi česar se zmanjšajo bolečine v križnem v predelu hrbtenice.

Masažni vložki vas nežno masirajo in pospešujejo cirkulacijo v stopalu. Ojačani predeli z gelom v področju pete vam ublažijo udarce ter s tem stabilizirajo peto. Anatomski vložki držijo stopalo v pravilnem položaju ter s tem preprečujejo nepravilno držo telesa in s tem tudi bolečine, ki so s tem povezane. 

 

  

 

Za potrebe medicinskega osebja v skladu s standardi delovne obutve so sledeči modeli:

- za moške: model PETER

- za ženske: model FC10,  FC04, FLOWER

 

Anatomska obutev BATZ z gelom olajša dolgotrajno stanje tekom delovnega dne, ja lahka za nošenje in nezdrsljiva. Zaradi kombinacije podplata, ki je narejen iz poliuretana in zgornjega dela, ki je narejen iz naravnega usnja nudi nogi udobje in zračnost pri dolgotrajni nošnji. Antibakterijski nano-silver tretma vložka nudi zdravo klimo stopalu.  


Posebno udodni modeli za medicinsko osebje. Namenjen so vsem, katerih posel zahteva dolgotrajno stanje.

 

   Modeli so zelo različni !

 

 

 

 

Povišana peta prenaša težo na sprednji del stopala in s tem zmanjša pritisk na peto.

 

Moderno oblikovani, barvni in športnio oblikovani modeli namenjeni mladim aktivnim ljudem dajejo obutvi poseben čar. Regulacija širine na nartu omogoča udobno hojo brez otiščancev tudi pri širši nogi. Lahki in anatomsko oblikovani podplati , mladostni dizajni, modne barve, dajejo  obutvi BATZ poseben čar.

Ima nastavljivi pašček na nartu, tako da si ga lahko poljubno široko nastavite po potrebi

Model X01: dobavljiv v bež, beli, rjavi in črni barvi


Enostavno oblikovan model, narejen je iz posebno mehkega usnja, kar mu daje izjemno udobnost.

  

Modela FC02 in CSP: dobavljiva v bež in beli barvi


Enostavno oblikovana in zelo zračna modela. Njihovo udobnost jim daje posebno mehko usnje, kar je pomembna prednost  za uporabnika, ki to obutev nosi velik del dneva.

 

VLOŽKI 

     
   

 

Pri teh modelih lahko uporabite sledeče izmenljive vložke  Batz:

- Fresh Step

- Massage

- Active

- Hygiene

- Anatomic Gold

– Parna soft pri problemu s trna v peti

- Air Touch

- Leather Comfort

- Dynamic

- Winter

- Anatomic

- Run

- Snow

- Termo

- Wellness

 


 

MOŠKI MODELI anatomsko oblikovan vložek z gelom

MOŠKI MODELI Razpoložljivi v velikosti od 41 do 46.

 

Posebno ugoden model za medicinsko osebje. Namenjen vsem, katerih posel zahteva dolgotrajno stanje.

 

Model KZ in PETER: dobavljiva v beli, rjavi in črni barvi

 

  

Na podplatu ima križni profil za zmanjšanje možnosti zdrsa.

 

Za več informacij se obrnite na: KEMCEL TRADE d.o.o.,

Ziljska 11, 1000 Ljubljana

01/53 000 93 ali

komerciala@kemcel-t.si, www.kemcel.si

 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 

VAS SKRBI KAKO BODO VAŠI NAJMLAŠI, KI TRPIJO ZA POTOVALNO SLABOSTJO PRESTALI VOŽNO DO POČITNIŠKE DESTINACIJE ? NI POTREBNO, DA STE V SKRBEH!

 

Na letalu, ladji ali pa v avtu .... vedno pri roki vrečke za bruhanje z absorbentom, ki tekočino želira v 30 sekundah tako, da razlivanje in škropljenje ni več mogoče. Hkrati pa omlili tudi neprijetni vonj! V pakieranju z osvežilnim robčkom!

  • Potovalni set je namenjen otrokom in odraslim, ki jih muči potovalna slabost, ali v primerih bolezni in s tem povezane slabosti. Set je sestavljen iz higienske vrečke za bruhanje (in/ali urin oziroma telesne tekočine) in super vpojne podloge, ter dodanega osvežilnega robčka. Set v žepni velikosti lahko z lahkoto shranite v avtomobilu ali ročni torbici.
  • Prednosti te vrečke so:
  • Pripravljena za takojšnjo uporabo in vpije do 450 ml tekočine ali bruhanja.
  • Super vpojna podloga te tekočine sprejme in želira.
  •  Prepreči se umazanje okolice, in ni več potrebno čistiti avtomobila ali postelje.
  • Ker preprečuje razvoj amoniaka, s tem tudi prepreči razvoj neprijetnih vonjav.
  • Je diskretna in varna za uporabo.

 

Izdelke proizvajalca Cleanis so namenjeni osebni higieni in negi telesa kot pripomočki negovalcem pri vsakodnevni oskrbi.

 

NARAVNI IZDELKI KURLAND firme HASLAUER , so izdelki, ki izboljšujejo kakovost življenja

"Narava je najboljša učiteljica življenja " - To je citat rimskega filozofa Cicera ki firmo HASLAUER vodi pri vsakdanjem delu že več kot 50 let.
Vemo, da ima mati zemlja dolg in natančen seznam zakladov, ki jih skladišči za nas.
Zelišča, zdravilne rastline in rože, izbrano sadje, s zdravilnimi substancami bogato močvirsko blato, visokokakovostnega olja, naravno kozje maslo, soli in morske alge - vse to smo združili v čudovite surovine z najnovejšo tehnologijo, samo za vas in za to da vam pomagamo pri vsakodnevnih zdravstvenih težavah na naraven način. In še več: več desetletj izkušnj pri oblikovanju učinkovitih receptov in močna zavezanost k raziskavanju in upoštevanje najstrožjih standardov zagotavljanja kakovosti - vse to nas dela drugaćne in boljše !
PREPROSTO : NAREDITE SI VAŠE ŽIVLJENJE LEPO IN ENOSTAVNO ! Stopite na prečudovito potovanje in odkrijte našo edinstveno kolekcijo izdelkov.

 Katalog :  tukaj
 

INOVACIJA V DEZINFEKCIJI

Za najučinkovitejše ročno čiščenje površin - združene 3 funkcije v 1!

1.ČISTI

Močan dezinfektant s katerim lahko očistimo vse kotičke. Ne razi površine, ne pušča vlaken  ali drugih neprijetnih ostankov na poršini

2. DEZINFICIRA

Učinkovitost dezinfektanta je kar 99,99% in pri tem uniči bakterije, viruse, spore,  kvasovke …..

3.ZAŠČITA ROK
Znotraj rokavice je zaščitni sloj PE zaradi česar dodatne rokavice pri čiščenju niso potrebne


 

 PROMOCIJSKA AKCIJA

Da vam ne bo potrebno več čistiti sobnega stranišča uporabite Cleanis - vrečke za enkratno uporabo z absorbcijsko podlogo. V mesecu okobu in novembru po promocijski ceni!


IZJEMNE KREME S KOZJIM MALSOM ZA CELO TELO

Negovalna sredstva narejena iz kozjega masla vsebujejo izredno veliko vitamina A, B, C in D ter številne minerale, elemente v sledovih in vlažilne snovi, katere kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja, regenerirajo in negujejo.
- Zadnje raziskave so potrdile, da je kozje maslo bogato tudi s koencimom Q10 in več kot 70-timi nenasičenimi maščobnimi kislinami. Krema se hitro vpije tudi v globlje plasti kože s čimer se substance tudi učinkoviteje absorbirajo.
- Krema iz kozjega masla vsebuje tudi dragocenega jojobino olja in je priporočljiva za dnevno nego suhe in problematične kože. Vsebuje tudi sestavine kot so panthenol, Aloe Vea in Urea Pura, ki dodatno vlažijo kožo ter podpirajo njeno hitrejšo regeneracijo. Vsebovani provitamin A (beta-caroten) pa kožo pomirja in ščiti. 

Sedaj 100 ml po izjemni ceni : 18,91 €ur

PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi  inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

Ponosni smo, da vas lahko obvestimo, da je CareBag proizvajalca CLEANIS tudi letos prejel nagrado Caregiver za najboljši produkt za nego leta 2013!

 

 TUDI PRI VAŠIH BREZSKRBNIH POČITNIŠKIH POTEPANJIH PO BREZPOTJIH LAHKO

POSKRBITE ZA OSVEŽITEV IN OSEBNO HIGIENO Z NAVLAŽENIMI AQUA SPORT ROKAVICAMI!

DOBITE JIH PRI NAS ALI PA V SPECIALIZIRANIH PRODAJALNAH.

     

      

 


PRIPRAVITE SE NA POLETJE IN ODPRAVITE VIDEZ POMARANČE KOŽE

Skoraj smo že zakorakali v poletje in vse manj oblačil bo na naših telesih. Videz  naše pomarančna koža  na stegnih in zadnjici je resnična nadloga, s katero se spopada vse več  žensk dandanes. Z kremo GOAT BUTTER LIFTING CREME  bomo pri njeni redni vsakodnevni  uporabi pospešili našo mikrocirkulacijo v podkožju ter s tem pospešili prehranjenost naših celic ter hkrati s tem pospešili  odplavljanje nakopičenih strupov iz našega organizma. Videz pomarančne kože se bo po redni uporabi precej izboljšal! KREMA JE POPOLNOMA NARAVNA IN NE VSEBUJE
PARABENOV IN DRUGIH KEMIJSKIH STABILIZATORJEV!

Popolnoma naravno! Preizkusite in rezultat, ki si ga želite bo kmalu tu! Kontaktirajte nas na : komerciala@kemcel.si ali pa na 01 5300093.

UMIVALNE KRPICE

Izredno mehke, vpojne in trpežne, 30 x 40cm, airlaid

Cena: 0,065€/kos

Več...

 LATEX IN VINIL ROKAVICE

Brez pudra, zelo udobne, ...

Cena: že od 2,97Eur/100kos

Več...

 

POTOVALNE ROKAVICE

Rokavice za umivanje, osvežitev brez vode, mila in brisanja, priporočljiva za uporabo po športnih ali outdoor aktivnostih.

Cena: 3,00€

Akcijska cena: 2,40€

Več ...  

 

OTROŠKI SLINČKI ZA ENKRATNO UPORABO

 nepogrešljivi na potovanju ali doma ...

Cena: 7,38€

Akcijska cena: 6,26€

več ...

 ...več akcij...