BUČE SO ENKRATNE TUDI ZA NEGO KOŽE

09-jan-2015

OBILJE  BUČ, KI SE NAM PONUJA V TEM ČASU, LAHKO UPORABIMO TUDI ZA POŽIVLJAJOČE OBOLGE TAKO TELESA KOT TUDI OBRAZA IN DEKOLTEJA
Krepijo delovanje imunskega sistema, dvigujejo splošno telesno zdravje, skrbijo za zdravo delovanje celic, tkiv in organov ter lajšajo spopadanje s stresom in pomagajo pri regeneraciji mehkih tkiv. Imajo visoko vsebnost vitamina C, ki spodbuja tvorbo kolagena v koži, tako si ohranimo lep sijaj in elastičnost kože. Oblog delujejo očiščevalno in odvajalno.

Za več nas kontaktirajte na komerciala@kemcel.si


 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...