CLEANIS - IZDELKI ZA LAŽJO NEGO STAROSTNIKOV IN NEPOKRETNIH NA DOMU

21-mar-2017
Nega na domu -    pripomočki za lažjo in varnejšo nego na domu
            
Izdelki proizvajalca Cleanis so namenjeni osebni higieni in negi telesa. So pripomočki za negovalce pri vsakodnevni oskrbi starejših, bolnih, nepokretnih kot tudi majhnih otrok..    
CareBag absorbcijske vrečke: vrečke za sobna stranišča, nočne posode, stranišča, urinske vrečke, vrečke za bruhanje, itd.. Prednosti teh izdelkov so: omogočajo varno zbiranje, prenos in odstranjevanje urina, blata ter drugih telesnih tekočin saj zmanjšujejo možnost razlitja le teh ter s tem prenos infekcij iz okuženega na negovalno osebje; njihova uporaba prihrani čas v primerjavi s klasičnim postopkom za nego in čiščenje ter sterilizacijo;  izboljša in pospeši delo negovalnega osebja; nudi dodatno udobje ter nekoliko večjo samostojnost bolniku kar vse zmanjša dnevne stroške pri negi in hkrati ponudi višji nivo usluge. 
 Aqua – prednavlažene rokavice za kopanje/ šamponiranje:  so priporočljive pri vsakodnevni negi tako doma kot tudi v zdravstvenih ustanovah kot npr: geriatrični oddelkih, v oddelkih intenzivne nege, infekcijskih oddelkih pri izoliranih bolnikih, predvsem pri nepokretnih bolnikih…itd), v domovih za ostarele ter pri domači oskrbi bolnikov in dojenčkov. Idealne so tudi na potovanjih; za vse popotnike, planince, vojake, voznike ter pri jadranju, kampiranju in podobno. Lahko jih ogrejemo v mikrovalovni pečici, kar nudi še večjo udobnost negovancem (do max. 40°C). 
GelMax Superabsorbenti: vsebujejo SUPERABSORBCIJSKI GEL, ki je narejen iz snovi katerih absorbcijske karakteristike so izjemne. Lahko absorbirajo in spremenijo tekočine (blato, urin, kri, razkužila, itd..) v trdno želirano snov- kapaciteta absorbcije 1 podloge oz ene vrečke je do 450-ml. Zahvaljujoč supreabsorbentu absrbcijski proces poteka hitro in spremeni tekočino v kompaktno zmes. Omenjeno zmanjšuje  možnost razgradnje urina v amoniak, ki je glavni vzrok za nastanek neprijetnega vonja. Fizična izolacija zmanjšuje možnost oksidacije, nastala želatinasta mase pa zmanjšuje možnost škropljenja, razlitja in s tem nevarnost širjenja bakteri po okolici. 
Inkontinenčne zaščitne prevleke za jogije (priporočljivo pri hudi inkontinenci): iz širokega progama medicinske zaščite za jogije in blazine vam lahko ponudimo zaščito, ki je narejena tako, da nudi uporabniku prijetno spalno okolje, hkrati pa zaščiti ležišče pred navlaženjem, ker je vodoodporna, pred pršicami in bakterijami, hkrati pa je prijetna za spanje saj je zračna. 
Vse prevleke so pralne na 95°C tudi do 300x. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo prevlek (bombaž, jersey, itd) so laminirani z poliuretansko membrano, ki naredi prevleko nepropustno za vodo oz. ostale tekočine, hkrati pa je zraćna in diha. Prevleke so narejene z zadrgo in popolnoma prekrijejo jogi oz. blazno. Vse kvalitete, ki jih ponujamo imajo Oeko-Tex CERTIFIKAT z št. 03.T.3129FI Hohenstein ter so negorljive (Crip 5).

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...