CLEANIS - IZDELKI ZA LAŽJO NEGO STAROSTNIKOV IN NEPOKRETNIH NA DOMU

21-mar-2017
Nega na domu -    pripomočki za lažjo in varnejšo nego na domu
            
Izdelki proizvajalca Cleanis so namenjeni osebni higieni in negi telesa. So pripomočki za negovalce pri vsakodnevni oskrbi starejših, bolnih, nepokretnih kot tudi majhnih otrok..    
CareBag absorbcijske vrečke: vrečke za sobna stranišča, nočne posode, stranišča, urinske vrečke, vrečke za bruhanje, itd.. Prednosti teh izdelkov so: omogočajo varno zbiranje, prenos in odstranjevanje urina, blata ter drugih telesnih tekočin saj zmanjšujejo možnost razlitja le teh ter s tem prenos infekcij iz okuženega na negovalno osebje; njihova uporaba prihrani čas v primerjavi s klasičnim postopkom za nego in čiščenje ter sterilizacijo;  izboljša in pospeši delo negovalnega osebja; nudi dodatno udobje ter nekoliko večjo samostojnost bolniku kar vse zmanjša dnevne stroške pri negi in hkrati ponudi višji nivo usluge. 
 Aqua – prednavlažene rokavice za kopanje/ šamponiranje:  so priporočljive pri vsakodnevni negi tako doma kot tudi v zdravstvenih ustanovah kot npr: geriatrični oddelkih, v oddelkih intenzivne nege, infekcijskih oddelkih pri izoliranih bolnikih, predvsem pri nepokretnih bolnikih…itd), v domovih za ostarele ter pri domači oskrbi bolnikov in dojenčkov. Idealne so tudi na potovanjih; za vse popotnike, planince, vojake, voznike ter pri jadranju, kampiranju in podobno. Lahko jih ogrejemo v mikrovalovni pečici, kar nudi še večjo udobnost negovancem (do max. 40°C). 
GelMax Superabsorbenti: vsebujejo SUPERABSORBCIJSKI GEL, ki je narejen iz snovi katerih absorbcijske karakteristike so izjemne. Lahko absorbirajo in spremenijo tekočine (blato, urin, kri, razkužila, itd..) v trdno želirano snov- kapaciteta absorbcije 1 podloge oz ene vrečke je do 450-ml. Zahvaljujoč supreabsorbentu absrbcijski proces poteka hitro in spremeni tekočino v kompaktno zmes. Omenjeno zmanjšuje  možnost razgradnje urina v amoniak, ki je glavni vzrok za nastanek neprijetnega vonja. Fizična izolacija zmanjšuje možnost oksidacije, nastala želatinasta mase pa zmanjšuje možnost škropljenja, razlitja in s tem nevarnost širjenja bakteri po okolici. 
Inkontinenčne zaščitne prevleke za jogije (priporočljivo pri hudi inkontinenci): iz širokega progama medicinske zaščite za jogije in blazine vam lahko ponudimo zaščito, ki je narejena tako, da nudi uporabniku prijetno spalno okolje, hkrati pa zaščiti ležišče pred navlaženjem, ker je vodoodporna, pred pršicami in bakterijami, hkrati pa je prijetna za spanje saj je zračna. 
Vse prevleke so pralne na 95°C tudi do 300x. Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo prevlek (bombaž, jersey, itd) so laminirani z poliuretansko membrano, ki naredi prevleko nepropustno za vodo oz. ostale tekočine, hkrati pa je zraćna in diha. Prevleke so narejene z zadrgo in popolnoma prekrijejo jogi oz. blazno. Vse kvalitete, ki jih ponujamo imajo Oeko-Tex CERTIFIKAT z št. 03.T.3129FI Hohenstein ter so negorljive (Crip 5).

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 

VAS SKRBI KAKO BODO VAŠI NAJMLAŠI, KI TRPIJO ZA POTOVALNO SLABOSTJO PRESTALI VOŽNO DO POČITNIŠKE DESTINACIJE ? NI POTREBNO, DA STE V SKRBEH!

 

Na letalu, ladji ali pa v avtu .... vedno pri roki vrečke za bruhanje z absorbentom, ki tekočino želira v 30 sekundah tako, da razlivanje in škropljenje ni več mogoče. Hkrati pa omlili tudi neprijetni vonj! V pakieranju z osvežilnim robčkom!

  • Potovalni set je namenjen otrokom in odraslim, ki jih muči potovalna slabost, ali v primerih bolezni in s tem povezane slabosti. Set je sestavljen iz higienske vrečke za bruhanje (in/ali urin oziroma telesne tekočine) in super vpojne podloge, ter dodanega osvežilnega robčka. Set v žepni velikosti lahko z lahkoto shranite v avtomobilu ali ročni torbici.
  • Prednosti te vrečke so:
  • Pripravljena za takojšnjo uporabo in vpije do 450 ml tekočine ali bruhanja.
  • Super vpojna podloga te tekočine sprejme in želira.
  •  Prepreči se umazanje okolice, in ni več potrebno čistiti avtomobila ali postelje.
  • Ker preprečuje razvoj amoniaka, s tem tudi prepreči razvoj neprijetnih vonjav.
  • Je diskretna in varna za uporabo.

 

Izdelke proizvajalca Cleanis so namenjeni osebni higieni in negi telesa kot pripomočki negovalcem pri vsakodnevni oskrbi.

 

NARAVNI IZDELKI KURLAND firme HASLAUER , so izdelki, ki izboljšujejo kakovost življenja

"Narava je najboljša učiteljica življenja " - To je citat rimskega filozofa Cicera ki firmo HASLAUER vodi pri vsakdanjem delu že več kot 50 let.
Vemo, da ima mati zemlja dolg in natančen seznam zakladov, ki jih skladišči za nas.
Zelišča, zdravilne rastline in rože, izbrano sadje, s zdravilnimi substancami bogato močvirsko blato, visokokakovostnega olja, naravno kozje maslo, soli in morske alge - vse to smo združili v čudovite surovine z najnovejšo tehnologijo, samo za vas in za to da vam pomagamo pri vsakodnevnih zdravstvenih težavah na naraven način. In še več: več desetletj izkušnj pri oblikovanju učinkovitih receptov in močna zavezanost k raziskavanju in upoštevanje najstrožjih standardov zagotavljanja kakovosti - vse to nas dela drugaćne in boljše !
PREPROSTO : NAREDITE SI VAŠE ŽIVLJENJE LEPO IN ENOSTAVNO ! Stopite na prečudovito potovanje in odkrijte našo edinstveno kolekcijo izdelkov.

 Katalog :  tukaj
 

INOVACIJA V DEZINFEKCIJI

Za najučinkovitejše ročno čiščenje površin - združene 3 funkcije v 1!

1.ČISTI

Močan dezinfektant s katerim lahko očistimo vse kotičke. Ne razi površine, ne pušča vlaken  ali drugih neprijetnih ostankov na poršini

2. DEZINFICIRA

Učinkovitost dezinfektanta je kar 99,99% in pri tem uniči bakterije, viruse, spore,  kvasovke …..

3.ZAŠČITA ROK
Znotraj rokavice je zaščitni sloj PE zaradi česar dodatne rokavice pri čiščenju niso potrebne


 

 PROMOCIJSKA AKCIJA

Da vam ne bo potrebno več čistiti sobnega stranišča uporabite Cleanis - vrečke za enkratno uporabo z absorbcijsko podlogo. V mesecu okobu in novembru po promocijski ceni!


IZJEMNE KREME S KOZJIM MALSOM ZA CELO TELO

Negovalna sredstva narejena iz kozjega masla vsebujejo izredno veliko vitamina A, B, C in D ter številne minerale, elemente v sledovih in vlažilne snovi, katere kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja, regenerirajo in negujejo.
- Zadnje raziskave so potrdile, da je kozje maslo bogato tudi s koencimom Q10 in več kot 70-timi nenasičenimi maščobnimi kislinami. Krema se hitro vpije tudi v globlje plasti kože s čimer se substance tudi učinkoviteje absorbirajo.
- Krema iz kozjega masla vsebuje tudi dragocenega jojobino olja in je priporočljiva za dnevno nego suhe in problematične kože. Vsebuje tudi sestavine kot so panthenol, Aloe Vea in Urea Pura, ki dodatno vlažijo kožo ter podpirajo njeno hitrejšo regeneracijo. Vsebovani provitamin A (beta-caroten) pa kožo pomirja in ščiti. 

Sedaj 100 ml po izjemni ceni : 18,91 €ur

PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi  inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

Ponosni smo, da vas lahko obvestimo, da je CareBag proizvajalca CLEANIS tudi letos prejel nagrado Caregiver za najboljši produkt za nego leta 2013!

 

 TUDI PRI VAŠIH BREZSKRBNIH POČITNIŠKIH POTEPANJIH PO BREZPOTJIH LAHKO

POSKRBITE ZA OSVEŽITEV IN OSEBNO HIGIENO Z NAVLAŽENIMI AQUA SPORT ROKAVICAMI!

DOBITE JIH PRI NAS ALI PA V SPECIALIZIRANIH PRODAJALNAH.

     

      

 


PRIPRAVITE SE NA POLETJE IN ODPRAVITE VIDEZ POMARANČE KOŽE

Skoraj smo že zakorakali v poletje in vse manj oblačil bo na naših telesih. Videz  naše pomarančna koža  na stegnih in zadnjici je resnična nadloga, s katero se spopada vse več  žensk dandanes. Z kremo GOAT BUTTER LIFTING CREME  bomo pri njeni redni vsakodnevni  uporabi pospešili našo mikrocirkulacijo v podkožju ter s tem pospešili prehranjenost naših celic ter hkrati s tem pospešili  odplavljanje nakopičenih strupov iz našega organizma. Videz pomarančne kože se bo po redni uporabi precej izboljšal! KREMA JE POPOLNOMA NARAVNA IN NE VSEBUJE
PARABENOV IN DRUGIH KEMIJSKIH STABILIZATORJEV!

Popolnoma naravno! Preizkusite in rezultat, ki si ga želite bo kmalu tu! Kontaktirajte nas na : komerciala@kemcel.si ali pa na 01 5300093.

UMIVALNE KRPICE

Izredno mehke, vpojne in trpežne, 30 x 40cm, airlaid

Cena: 0,065€/kos

Več...

 LATEX IN VINIL ROKAVICE

Brez pudra, zelo udobne, ...

Cena: že od 2,97Eur/100kos

Več...

 

POTOVALNE ROKAVICE

Rokavice za umivanje, osvežitev brez vode, mila in brisanja, priporočljiva za uporabo po športnih ali outdoor aktivnostih.

Cena: 3,00€

Akcijska cena: 2,40€

Več ...  

 

OTROŠKI SLINČKI ZA ENKRATNO UPORABO

 nepogrešljivi na potovanju ali doma ...

Cena: 7,38€

Akcijska cena: 6,26€

več ...

 ...več akcij...