GLINENE OBLOGE

27-jan-2015

ZDRAVILNA MOČ GLINENIH OBKLADKOV


Uporaba gline v zdravilne namene ni modna muha današnjega časa - glino so namreč v zdravilne namene uporabljali že pred 2500 leti. Lajšali so si vnetja, bolečine in jo uporabljajli tudi za zdravljenje kroničnih očesnih obolenj.

Poznamo več vrst glin, ki se med seboj razlikujejo predvsem po vsebnosti mineralov kot so silicij, železo, kalcija magnezij, natrij in aluminij. Zdravilne lastnosti gline niso povezane zgolj z njeno bogato mineralno sestavo temveč tudi z njeno sposobnostjo velike absorbcije in ionske izmenjave. Zaradi velike absorbcijske kapacitete glina deluje drenažno, antiseptično, protiinfekcijsko in protivnetno.

Topli glineni obkladki se uporabljajo za lajšanje težav pri revmatizmu, pri težavah s prebavili. Dočim se hladni glineni obkladki uporabljajo pri glavobolih, oteklinah zaradi poškodb kot so zvini, odrgnine in podobno, pri oteklih nogah, pri krčnih žilah.

Glinene obloge so primerne tudi za lašanje težav s celulitom.

Ker so predpripravljene - dovolj vlažne, jih na poškodovano oziroma obolelo mesto zgolj položite za 20 - 25 minut. So učinkovite in enostavne za uporabo.


Vkolikor ste se mašli v zgodnjih vrsticah ne odlašajte temveč si privoščite glinene obloge. Primerne so tudi za domačo uporabo.
Za več informacij nas kontaktirate na komerciala@kemcel-t.si ali pa na telefon 01 5300093.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...