KAJ JE MOOR MUD ??

28-sep-2015 OBLOGE Z ZDRAVILNIM "MOOR MUD " BLATOM
Kaj je » Moor mud« blato ?** - To je organska snov, produkt naravnega razkroja množice rastlin pod posebnimi pogoji. Za razliko od drugih blat, ki se uporabljajo v zdraviliški industriji, » Moor Mud » s področja Leopoldskrone/ Slazburg vsebuje tudi glino (manj kot 3%). Pretežno je sestavljen iz organskega ostanka zelišč, rož in trav. V obdobju več tisoč let se je ta ostanek preoblikoval v fino pasto, ki je topna v vodi in ima nenavadno visoko koncentracijo bioloških mineralov, vitaminov, aminokislin, rastlinskih hormonov in maščobnih kislin in to v takšni molekularni obliki, ki jih telo lahko in hitro vpija skozi kožo. Nanj lahko gledamo tudi kot rastlinski ekstrakt in to ne samo iz ene rastline temveč tisoče različnih rastlin, ki so živele v zemljinem okolju pred cca 10.000 leti, ne da bi doživele današnje onesnaženje.
Njegovo sposobnost, da zdravi, neguje in razstruplja so opažali ljudje že pred več tisočletji in so »moor mud« uporabljali v znanih evropskih zdraviliščih že pred več stoletji. »Moor Mud » se ne uporablja zgolj za lepšanje izgleda kože, temveč tudi za zdravljenje številnih bolezni povezanih predvsem z težavami z mobilnostjo, artritisom, hormonsko neravnovesjem, tudi za okrevanje po operativnih posegih kot tudi za regeneracijo mišic v medicini športa. Pozitivne lastnosti »Moor Mud« so tako termo-fizikalne, kot tudi biokemijske, anti-aging, protivnetne in kot naravni antibiotiki *. Ker ima šota kelatske lastnosti (se veže na težke kovine ) je zelo močan naravni razstrupljevalec*.

Izraz BALNEO-Šota se nanaša na zdravljenje z Moor Mud šoto, ki je bila testirana za zahtevne standarde, za uporabo za zdravljenje pri zdraviliškem zdravljenju (oz v balneo-terapiji). Zahvaljujoč svoji edinstveni sestavi je » Moor Mud » v naravnem stanju, obogaten z zelo ugodno mineralno sestavo in nikoli ni bil kemično ali toplotno obdelan, tako da se v njem ohranile vse prednosti, ki jih Evropske terapije v praksi priporočajo.

 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...