KAKO ODGNATI KOMARJE NA NARAVEN NAČIN

20-avg-2015

Zaščitimo se na naraven način pred komarji!

Naravna eterična olja KURLAND, firme HASLAUER so odlična izbira pri tem boju.

Eterična olja,  ki najbolj odganjajo komarje, so po številnih izkušnjah (in tudi znanstveno dokazano) limonska trava, citronela, geranija, bazilika, limonski evkaliptus. Nato sledita atlantska cedra in evkaliptus. Kombiniramo jih lahko z eteričnimi olji (sivko, poprovo meto, rožmarinom), ki na splošno odganjajo insekte. Na žalost mnoga od teh eteričnih olj niso primerna za dojenčke. Zelo previdno lahko poskusite pri otrocih z eteričnimi olji sivke, atlantske cedre in geranije.
Tudi eterični olji limonske trave in citronele izjemno odganjata komarje, vendar lahko dražita kožo pri višjih koncentracijah, zato jih za dojenčke, majhne otroke in nosečnice uporabljamo samo v zelo razredčenih mešanicah. Zelo razredčene - 0,5-odstotno mešanico, lahko uporabimo tudi za obraz, vendar treba paziti, da ne pride v oko.

PA OBILO USPEHA VAM ŽELIMO V TEM BOJU - Kemcel Trade TEAM


Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...