NEGA NA DOMU

06-jan-2014


 Enostavni izdelki za nego in higieno bolnika

Enostavni izdelki za nego in higieno bolnika


Izdelki so namenjeni za hitrejšo, manj naporno nego bolnikov tako doma kot tudi v zdravstvenih ustanovah (bolnišnice, zdravstveni domovi, domovi starejših, itd.. Z njihovo uporabo predvsem skrbimo za preprečevanje in širjenje okužb, ki so največkrat povod za hude in izčrpavajoče diareje.

Vrečke za sobna stranišča

Vrečke za nočne posode

Vrečke za bruhanje

Moške urinske vrečke Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...