PERMANENT CONTOUR - PROMOCIJSKA AKCIJA

03-jun-2015

ODKRIJTE PRESTIŽNI SVET ZELIŠČNIH MASAŽ KI GA OMOGOČA APARAT PERMANENT CONTOUR- KURLAND

PERMANENT CONTOUR omogoča nadgradnjo masaž s snopki, ki je prilagojena za Evropsko podnebje.  Blazinice, skozi katere konstantno prehaja para željene temperature ( za obraz in dekolte - 48 - 50 oC, telo od 51 - 56 oC) so napolnjene z naravnimi zelišči kot npr: ingver, meta, bezeg, rjave alge, pšenični otrobi, tropine rdečega grozdja, limeta, limonska trava, sivka, hmelj, slad, jabolčne tropine, močvirsko blato, .... Blagodejni učinki naravnih učinkovin, ki jih para izlužuje iz snopkov delujejo na kožo ter jo pomirjajo, gladijo, pomlajujejo in učvrščujejo.

Aparat omogoča številne možnosti ter ga lahko uporabljate tako na celem telesu kot samo na dekolteju in obrazu. Tretmaji so lahko :

- v terapevtske namene

- za sprostitev in dobro počutje

- kot za izboljšanje izgleda kože (tudi kot pomoč za izboljšanje izgleda kože pri celulitu)

Specialna masaža in inovativna tehnika, ki je bila nagrajena z zlato medaljo EUROPEAN HEALTH & SPA za najboljši in inovativni tretman v letu 2009 kot tudi na Beuty Forumu v letu 2014, so garancija za nepozabno masažo, ki da enkatne učinke, tako v lepotnem kot v sprostilnem pogledu. Tretmaji so primerni tudi za moško populacijo - npr. tretmaji s hmeljem in sladom, old india, ...

 

Do konca meseca julija je v akcijski ponudbi po ceni 1.078,65 €  :

-  prenosni aparat PERMANENT CONTOUR (kot na sliki spodaj)

- 1l specialnega olja za masažo, 10 različnih blazinic za telo

-  nastavek za masažo telesa

V kolikor vas zanima več nas prosim kontaktirajte na :

KEMCEL TARDE d.o.o., Ljubljana, T.: 01 5300093 ali pa mail : komerciala@kemcel-t.si

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...