Izdelava spletne strani in optimizacija spletne strani | Kolofon


Izdelava spletne strani, naročnik: Kemcel Trade d.o.o.
Izdelave spletne strani in objava www.kemcel.si:  12.9.2011
Izdelava spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., spletnidonos
Optimizacija spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Spletna stran www.Kemcel.si  je bila po izdelavi spletne strani vpisana še v poslovni imenik vsi.si

 

KEMCEL

Podjetje Kemcel je dobavitelj profesionalne opreme na področju medicine, spajev in wellnessa kot so masažne mize, ležalniki in savne. Na tem področju so zelo pomembni tudi različni negovalni in dezinfekcijski artikli za enkratno uporabo kot so zaščitne rokavice, maske in halje, zaščitne vrečke ter razkužila za kožo in različne površine. V ponudbi boste našli tudi Airlaid čistilne materiale za dom, laboratorije in industrijo.

Med negovalnimi izdelki pa vam nudimo naravno kozmetiko Kurland®, izdelano po starodavnih receptih in izboljšano z najnovejšimi spoznanji o rastlinskih učinkovinah. 

 

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si
Izdelava mini spletne strani Kemcel Trade v vsi.si


Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.