Izdelki za nego rok in kože

Negovalni losjoni za nego kožo so idealni za vsakdanjo uporabo. Emulzija naravnega olja v vodi za zelo poškodovano  kožo s posebnimi komponentami za nego in regeneracijo kože, kot sta npr. olje jojobe in grozdno olje ter D-panthenol (provitamin B5) in C vitamin so pomembne sestavine takšnih losjonov. Posledično vpllivajo zelo vlažilno in regenerativno na kožo. Vitamin E deluje kot naravni antioksidant. Pomembno je, da losjon ne vsebuje silikonskega ali parafinskega olja, glicerina ali pa alkohola.  Prilagojen pH na pH vrednost kože ter vpijanje v kožo, ne da bi jo vidno mastil so pomembne lastnosti negovalnih krem in losjonov. 

Področja uporabe teh losjonov so : 

- za nego občutljive in načete kože

- za nego dojenčkov

- pri izsušeni koži zaradi pogoste dezinfekcije ter pri pogostem stiku z vodo in milom

- za nego starejšihPrijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...