KOZMETIKA

NARAVNA KOZMETIKA 

Razvoj inovativnih naravnih negovalnih izdelkov, ki so narejeni iz naravnih zelišč, hladno stisnjenih olj, naravnih krem, zdravilnih glin, zdravilnega šotnega blata, kot tudi fanga, igrajo  pomembno vlogo pri naravnem zdravljenju in negi telesa. Za izdelavo take kozmetike se uporabljajo starodavna znanja naših prednikov kot tudi znanja starodavne samostanske zdravilne medicine, ki predstavljajo bazično podlago za izdelavo preparatov in tretmajev za nego celega telesa. Tretmaji temeljijo na znanstveno ovrednotenih dejstvih o aktivnih učinkovinah v rastlinah kot tudi na starodavnih spoznanjih o posamezni zdravilni rastlini. Ves čas se iščejo in kreirajo novi produkti. Toda predno se novi produkt uvrsti med preostale izdelke iz kataloga, kot tudi med naše protokole, je vse podvrženo strogi kvalitetni kontroli s čimer se potrdi, da produkt ustreza našim visokim standardom in pričakovanjem.  
Izdelki so namenjeni profesionalni negi telesa in obraza v wellness, spa, kozmetičnih in masažnih salonih . 

STRAST ZA INOVACIJE, KI VODIJO DO IZDELAVE NOVIH SPECIALNIH PREPARATOV KOT TUDI TRETMAJEV. NA TO JE VREDNO BITI PONOSEN.

Izdelki so v sožitju z naravo, brez dodanih stabilizatorjev, parabenov, UV filtrov, parafinov itd.. So popolnoma naravni.

Pred 40-timi leti se je razvoj začel predvsem s proizvodi ki so bili namenjeni fizioterapiji (predvsem z zdravilnim šotnim blatom – moor mud) ter z inovativnim pristopom do zdravljenja v patentiranih aparaturah. Le ti so še danes nepogrešljivi pri zdravljenju težjih revmatičnih in artritičnih obolenj. Z nadaljevanjem pionirskega dela se je razvoj nadaljeval v balneologiji in dermatologiji.

Kozmetika
Kozmetika

Iz navedenega asortimana naravne kozmetike vam lahko ponudimo:
- naravna olja : različna 100% naravna hladno stisnjena olja za masažo ali obloge kot so npr: aloa vera, olje argana, olje avokada, olje ognjiča, olje kokosa, olje bučnih semen,  jojobino olje, makadamijevo olje, olje lanenega semena, olje grozdnih pečk, olje jegliča, olje ricinusa, olje črne kumine, olje lešnika, olje sezama, sojino olje
-  kompozitna olja : značilnost le teh je ta, da so sestavljena iz najmanj treh nosilnih olj Kombinacije pa so narejene tako, da se z nanosom nahrani vse tri plasti kože, s čimer postane koža mehka voljna in napeta ter so učinki vidni dalj časa.
- klasične oljne kopeli : slano oljne kopeli, talasso kopel z algami, kopeli z zdravilnim senom, kopeli z zdravilnimi zemljami, kopeli s pivom , rožnimi cvetovi, itd…
- produkte, namenjene mokrim masažam : predvsem za hamam tretmaje, hamam milo,
- naravna zelišča, blazinice in snopke : klasične masaže s snopki, blazinice za masažo telesa in obraza 
- oljna mešanice za masažo s kamni
- kreme za masažo na bazi kozjega masla , tudi z dodatkom aloe vere in koencima  Q10, skin lift kreme iz kozjega masla, balzam za sklepe iz kozjega masla, dnevno kremo iz kozjega masla za občutljivo kožo, itd…

- rastlinske serume  ki dajejo takojšnjo izboljšanje izgleda kože na obrazu in njene napetosti, uporabljajo se za takojšen učinek, popolnoma  naravno brez stranskih učinkov  
- različna eterična olja , ki se lahko dodajajo kremam in drugim pripravkom za tertmaje
- naravne soli za pilinge, atlantska zdravilna sol, sol iz mrtvega morja
- fango in zdravilne zemje ter mulji  za zdravilne terapije, različne zdravilna blata za Rasul tretmaje (bolus alpha, bolus beta, bolus creta, bolus delta, bolus epsilon, bolus gama, bolus zeta, silikatna kamnina, encimatska blata, zdravilno kredo iz otoka Ruegen)
- naravno zdravilno šotno blato » moor mud«  
- alge za tretmaje (predvsem razstrupljevalni tretmaji, anticelulitni) ponujamo posušene rjave alge, alge laminarija, spilrulina za obraz in dekolte
- in še vrsto drugi specialnih snovi za učinkovite raznovrstne lepotilne kot tudi zdravilne terapije


Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...