KOZMETIKA

NARAVNA KOZMETIKA 

Razvoj inovativnih naravnih negovalnih izdelkov, ki so narejeni iz naravnih zelišč, hladno stisnjenih olj, naravnih krem, zdravilnih glin, zdravilnega šotnega blata, kot tudi fanga, igrajo  pomembno vlogo pri naravnem zdravljenju in negi telesa. Za izdelavo take kozmetike se uporabljajo starodavna znanja naših prednikov kot tudi znanja starodavne samostanske zdravilne medicine, ki predstavljajo bazično podlago za izdelavo preparatov in tretmajev za nego celega telesa. Tretmaji temeljijo na znanstveno ovrednotenih dejstvih o aktivnih učinkovinah v rastlinah kot tudi na starodavnih spoznanjih o posamezni zdravilni rastlini. Ves čas se iščejo in kreirajo novi produkti. Toda predno se novi produkt uvrsti med preostale izdelke iz kataloga, kot tudi med naše protokole, je vse podvrženo strogi kvalitetni kontroli s čimer se potrdi, da produkt ustreza našim visokim standardom in pričakovanjem.  
Izdelki so namenjeni profesionalni negi telesa in obraza v wellness, spa, kozmetičnih in masažnih salonih . 

STRAST ZA INOVACIJE, KI VODIJO DO IZDELAVE NOVIH SPECIALNIH PREPARATOV KOT TUDI TRETMAJEV. NA TO JE VREDNO BITI PONOSEN.

Izdelki so v sožitju z naravo, brez dodanih stabilizatorjev, parabenov, UV filtrov, parafinov itd.. So popolnoma naravni.

Pred 40-timi leti se je razvoj začel predvsem s proizvodi ki so bili namenjeni fizioterapiji (predvsem z zdravilnim šotnim blatom – moor mud) ter z inovativnim pristopom do zdravljenja v patentiranih aparaturah. Le ti so še danes nepogrešljivi pri zdravljenju težjih revmatičnih in artritičnih obolenj. Z nadaljevanjem pionirskega dela se je razvoj nadaljeval v balneologiji in dermatologiji.

Kozmetika
Kozmetika

Iz navedenega asortimana naravne kozmetike vam lahko ponudimo:
- naravna olja : različna 100% naravna hladno stisnjena olja za masažo ali obloge kot so npr: aloa vera, olje argana, olje avokada, olje ognjiča, olje kokosa, olje bučnih semen,  jojobino olje, makadamijevo olje, olje lanenega semena, olje grozdnih pečk, olje jegliča, olje ricinusa, olje črne kumine, olje lešnika, olje sezama, sojino olje
-  kompozitna olja : značilnost le teh je ta, da so sestavljena iz najmanj treh nosilnih olj Kombinacije pa so narejene tako, da se z nanosom nahrani vse tri plasti kože, s čimer postane koža mehka voljna in napeta ter so učinki vidni dalj časa.
- klasične oljne kopeli : slano oljne kopeli, talasso kopel z algami, kopeli z zdravilnim senom, kopeli z zdravilnimi zemljami, kopeli s pivom , rožnimi cvetovi, itd…
- produkte, namenjene mokrim masažam : predvsem za hamam tretmaje, hamam milo,
- naravna zelišča, blazinice in snopke : klasične masaže s snopki, blazinice za masažo telesa in obraza 
- oljna mešanice za masažo s kamni
- kreme za masažo na bazi kozjega masla , tudi z dodatkom aloe vere in koencima  Q10, skin lift kreme iz kozjega masla, balzam za sklepe iz kozjega masla, dnevno kremo iz kozjega masla za občutljivo kožo, itd…

- rastlinske serume  ki dajejo takojšnjo izboljšanje izgleda kože na obrazu in njene napetosti, uporabljajo se za takojšen učinek, popolnoma  naravno brez stranskih učinkov  
- različna eterična olja , ki se lahko dodajajo kremam in drugim pripravkom za tertmaje
- naravne soli za pilinge, atlantska zdravilna sol, sol iz mrtvega morja
- fango in zdravilne zemje ter mulji  za zdravilne terapije, različne zdravilna blata za Rasul tretmaje (bolus alpha, bolus beta, bolus creta, bolus delta, bolus epsilon, bolus gama, bolus zeta, silikatna kamnina, encimatska blata, zdravilno kredo iz otoka Ruegen)
- naravno zdravilno šotno blato » moor mud«  
- alge za tretmaje (predvsem razstrupljevalni tretmaji, anticelulitni) ponujamo posušene rjave alge, alge laminarija, spilrulina za obraz in dekolte
- in še vrsto drugi specialnih snovi za učinkovite raznovrstne lepotilne kot tudi zdravilne terapije


Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 

VAS SKRBI KAKO BODO VAŠI NAJMLAŠI, KI TRPIJO ZA POTOVALNO SLABOSTJO PRESTALI VOŽNO DO POČITNIŠKE DESTINACIJE ? NI POTREBNO, DA STE V SKRBEH!

 

Na letalu, ladji ali pa v avtu .... vedno pri roki vrečke za bruhanje z absorbentom, ki tekočino želira v 30 sekundah tako, da razlivanje in škropljenje ni več mogoče. Hkrati pa omlili tudi neprijetni vonj! V pakieranju z osvežilnim robčkom!

  • Potovalni set je namenjen otrokom in odraslim, ki jih muči potovalna slabost, ali v primerih bolezni in s tem povezane slabosti. Set je sestavljen iz higienske vrečke za bruhanje (in/ali urin oziroma telesne tekočine) in super vpojne podloge, ter dodanega osvežilnega robčka. Set v žepni velikosti lahko z lahkoto shranite v avtomobilu ali ročni torbici.
  • Prednosti te vrečke so:
  • Pripravljena za takojšnjo uporabo in vpije do 450 ml tekočine ali bruhanja.
  • Super vpojna podloga te tekočine sprejme in želira.
  •  Prepreči se umazanje okolice, in ni več potrebno čistiti avtomobila ali postelje.
  • Ker preprečuje razvoj amoniaka, s tem tudi prepreči razvoj neprijetnih vonjav.
  • Je diskretna in varna za uporabo.

 

Izdelke proizvajalca Cleanis so namenjeni osebni higieni in negi telesa kot pripomočki negovalcem pri vsakodnevni oskrbi.

 

NARAVNI IZDELKI KURLAND firme HASLAUER , so izdelki, ki izboljšujejo kakovost življenja

"Narava je najboljša učiteljica življenja " - To je citat rimskega filozofa Cicera ki firmo HASLAUER vodi pri vsakdanjem delu že več kot 50 let.
Vemo, da ima mati zemlja dolg in natančen seznam zakladov, ki jih skladišči za nas.
Zelišča, zdravilne rastline in rože, izbrano sadje, s zdravilnimi substancami bogato močvirsko blato, visokokakovostnega olja, naravno kozje maslo, soli in morske alge - vse to smo združili v čudovite surovine z najnovejšo tehnologijo, samo za vas in za to da vam pomagamo pri vsakodnevnih zdravstvenih težavah na naraven način. In še več: več desetletj izkušnj pri oblikovanju učinkovitih receptov in močna zavezanost k raziskavanju in upoštevanje najstrožjih standardov zagotavljanja kakovosti - vse to nas dela drugaćne in boljše !
PREPROSTO : NAREDITE SI VAŠE ŽIVLJENJE LEPO IN ENOSTAVNO ! Stopite na prečudovito potovanje in odkrijte našo edinstveno kolekcijo izdelkov.

 Katalog :  tukaj
 

INOVACIJA V DEZINFEKCIJI

Za najučinkovitejše ročno čiščenje površin - združene 3 funkcije v 1!

1.ČISTI

Močan dezinfektant s katerim lahko očistimo vse kotičke. Ne razi površine, ne pušča vlaken  ali drugih neprijetnih ostankov na poršini

2. DEZINFICIRA

Učinkovitost dezinfektanta je kar 99,99% in pri tem uniči bakterije, viruse, spore,  kvasovke …..

3.ZAŠČITA ROK
Znotraj rokavice je zaščitni sloj PE zaradi česar dodatne rokavice pri čiščenju niso potrebne


 

 PROMOCIJSKA AKCIJA

Da vam ne bo potrebno več čistiti sobnega stranišča uporabite Cleanis - vrečke za enkratno uporabo z absorbcijsko podlogo. V mesecu okobu in novembru po promocijski ceni!


IZJEMNE KREME S KOZJIM MALSOM ZA CELO TELO

Negovalna sredstva narejena iz kozjega masla vsebujejo izredno veliko vitamina A, B, C in D ter številne minerale, elemente v sledovih in vlažilne snovi, katere kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja, regenerirajo in negujejo.
- Zadnje raziskave so potrdile, da je kozje maslo bogato tudi s koencimom Q10 in več kot 70-timi nenasičenimi maščobnimi kislinami. Krema se hitro vpije tudi v globlje plasti kože s čimer se substance tudi učinkoviteje absorbirajo.
- Krema iz kozjega masla vsebuje tudi dragocenega jojobino olja in je priporočljiva za dnevno nego suhe in problematične kože. Vsebuje tudi sestavine kot so panthenol, Aloe Vea in Urea Pura, ki dodatno vlažijo kožo ter podpirajo njeno hitrejšo regeneracijo. Vsebovani provitamin A (beta-caroten) pa kožo pomirja in ščiti. 

Sedaj 100 ml po izjemni ceni : 18,91 €ur

PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi  inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

Ponosni smo, da vas lahko obvestimo, da je CareBag proizvajalca CLEANIS tudi letos prejel nagrado Caregiver za najboljši produkt za nego leta 2013!

 

 TUDI PRI VAŠIH BREZSKRBNIH POČITNIŠKIH POTEPANJIH PO BREZPOTJIH LAHKO

POSKRBITE ZA OSVEŽITEV IN OSEBNO HIGIENO Z NAVLAŽENIMI AQUA SPORT ROKAVICAMI!

DOBITE JIH PRI NAS ALI PA V SPECIALIZIRANIH PRODAJALNAH.

     

      

 


PRIPRAVITE SE NA POLETJE IN ODPRAVITE VIDEZ POMARANČE KOŽE

Skoraj smo že zakorakali v poletje in vse manj oblačil bo na naših telesih. Videz  naše pomarančna koža  na stegnih in zadnjici je resnična nadloga, s katero se spopada vse več  žensk dandanes. Z kremo GOAT BUTTER LIFTING CREME  bomo pri njeni redni vsakodnevni  uporabi pospešili našo mikrocirkulacijo v podkožju ter s tem pospešili prehranjenost naših celic ter hkrati s tem pospešili  odplavljanje nakopičenih strupov iz našega organizma. Videz pomarančne kože se bo po redni uporabi precej izboljšal! KREMA JE POPOLNOMA NARAVNA IN NE VSEBUJE
PARABENOV IN DRUGIH KEMIJSKIH STABILIZATORJEV!

Popolnoma naravno! Preizkusite in rezultat, ki si ga želite bo kmalu tu! Kontaktirajte nas na : komerciala@kemcel.si ali pa na 01 5300093.

UMIVALNE KRPICE

Izredno mehke, vpojne in trpežne, 30 x 40cm, airlaid

Cena: 0,065€/kos

Več...

 LATEX IN VINIL ROKAVICE

Brez pudra, zelo udobne, ...

Cena: že od 2,97Eur/100kos

Več...

 

POTOVALNE ROKAVICE

Rokavice za umivanje, osvežitev brez vode, mila in brisanja, priporočljiva za uporabo po športnih ali outdoor aktivnostih.

Cena: 3,00€

Akcijska cena: 2,40€

Več ...  

 

OTROŠKI SLINČKI ZA ENKRATNO UPORABO

 nepogrešljivi na potovanju ali doma ...

Cena: 7,38€

Akcijska cena: 6,26€

več ...

 ...več akcij...