Kreme s kozjim mlekom

Negovalna sredstva narejena iz kozjega masla vsebujejo izredno veliko vitamina A, B, C in D ter številne minerale, elemente v sledovih in vlažilne snovi, katere kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja, regenerirajo in negujejo. Zadnje raziskave so potrdile, da je kozje maslo bogato tudi s koencimom Q10 in več kot 70-timi nenasičenimi maščobnimi kislinami. Zaradi nizke topilne temperature (37°C) kozje maslo zelo hitro vpije tudi v globlje plasti kože in se visoko kvalitetne substance tudi bolje in bolj učinkovito absorbirajo. V izbrani kolekciji lahko zase najdete in si privoščite bogato hranilno kremo za telo, gel s kozjim maslom in Aloe Vero, svilnato kremo za roke, balzam za sklepe in mišice, lifting kremo, lahek losjon za telo, losjon za masažo, kopel iz kozjega mleka ali 24 urno dnevno kremo.


  • Gel iz kozjega masla in Aloe Vere je posebno priporočljiv za dnevno nego suhe in zelo suhe kože, saj izvlečki Aloe Vere vlažijo kožo. Gel preprečuje naravno staranje kože, preprečuje nastajanje gub in pomaga koži pri ohranjanju mladostne elastičnosti. Poleg tega pa je tudi pomirjajoči gel za razdraženo in zahtevno kožo.

  • Krema iz kozjega masla ima visoko vsebnost kozjega masla in dragocenega jojobinega olja in je priporočljiva za dnevno nego suhe in problematične kože. Visokokvalitetna osnovna krema dodatno vsebuje aktivne sestavine kot so panthenol, Aloe Vea in Urea Pura, ki dodatno vlažijo kožo, uravnotežijo in balansirajo hidracijski nivo in podpirajo regeneracijo kože. Provitamin A (beta-caroten) kožo pomirja in ščiti.

  • Balzam za sklepe iz kozjega masla je negovalna emulzija, ki okrepi kožo in sklepe, vpliva na krvne žile in podpira krvni obtok, je za dnevno uporabo na sklepih in mišicah. Maslo mangovih jedrc še dodatno oskrbi kožo z vitamini A, C in E ter minerali in hidratantnimi aktivnimi sestavinami.

  • Krema za nego rok ima visok delež kozjega masla in je optimalna za uporabo pri grobih, zahtevnih in razpokanih rokah. Dragocene negovalne učinkovine, kot so maslo mangovih jedrc, allantoin, Urea Pura in izvlečki ognjiča ovijejo kožo in ji dovajajo vlažilne sestavine in vitamine (A, C, E).

  • Lifting krema iz kozjega masla, pri redni uporabi pomaga omiliti neprijeten videz pomarančne kože. Lifting učinek je predvsem zaradi vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin. Vitamin A podpira prenovo kožnih celic in njihove rasti ter s tem izboljša strukturo kože. Maslo mangovih jedrc dodatno oskrbi kožo z vitamini A, C, E in z minerali.

  • Losjon za telo iz kozjega masla je nežen losjon za dnevno nego kože, ki se hitro vpije in ne pušča mastnega filma na koži. Dragocene sestavine kožo vlažijo in podpirajo regeneracijo kože. Dodano olje pasijonke je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami in vsebuje vitamina A in E.

  • Losjon za masažo iz kozjega masla združuje masažni in negovalni losjon v enem, kar vodi do enkratnega artikla za masažo z vabljivim vonjem. Avokadovo olje in sončnično olje imata visoko vsebnost nenasičenih maščobnih kislin in dovajata koži dragocena vitamina A in E.

  • Kopel iz kozjega mleka z visoko kvalitetnimi sestavinami zagotavlja sproščujočo in radostno kopel. Kožo nahrani z dragocenimi minerali kot sta kalcij in magnezij, kakor tudi z vitaminoma A in E.

  • Q10 – 24h krema ima visoko vsebnost kozjega masla in naravnega koencima Q10, zaradi česar ta dragocena 24 urna krema za obraz kožo ščiti pred nevarnimi zunanjimi vplivi in pomaga pri preprečevanju prezgodnjega staranja kože.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...