Kreme z izvornimi celicami

Izvorne celice za svežo, nahranjeno in čudovito mehko kožo. Zato, da bo lahko obdržali čudovito svežo in mehko kožo smo razvili inovativno serijo krem z izvornimi celicami. Vsebujejo najnovejše učinkovine proti staranju kože z izvlečki posebnega jabolka (malus domestica), Charismon® (jajčni rumenjak) in kaviarja. Kožo varujejo pred negativnimi učinki okolja, in podpirajo obnavljanje kože z kot resničen vodnjak mladosti. Naša koža se obnavlja s pomočjo izvornih celic, ki proizvajajo nove celice z delitvijo. Te celice igrajo pomembno vlogo pri obnovitvi in pomladitvi kože. Na žalost pa s staranjem te celice izgubljajo vitalnost. Ta nova serija krem i izvornimi celicami nam pomaga, da aktivno in učinkovito premagujemo staranje kože. Aktivne učinkovine pozitivno vplivajo na celično obnovo in povečujejo vitalnost kože. Naše dragocene kreme z izvornimi celicami predstavljajo idealen proizvod za nego kože za vsak dan. Za čudovito mehko, poživljeno in bleščečo kožo.

 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...