Olja

Vsaka koža potrebuje zaščito in nego. Širok izbor naših dragocenih negovalnih olj ponuja negovanje za vsak tip kože in se lahko uporabi ali samostojno, z oljnimi mešanicami ali v kremnih mešanicah. Izbira je vaša!

Vsa Kurland® olja so proizvedena z najvišjo mero skrbnosti iz popolnoma naravnih sadežev, oreščkov, semen ali rož in ovijejo vašo kožo v mehak plašč negovanja.

Pred-pripravljena olja so idealna rešitev za vse, ki želijo imeti pri roki mešanico pripravljeno za takojšnjo uporabo. Pred-pripravljena olja imajo to prednost, da so sestavljena vedno iz vsaj 3 osnovnih olj, glede na njihove lastnosti in penetracijo v kožo. Vsako izmed olj namreč različno globoko prodre v enega izmed treh plasti kože, zato je optimalno, da je mešanica sestavljena tako, da je poskrbljeno za vse tri plasti. Obenem pa imate možnosti res velike izbire tudi različnih variacij sestav glede na eterična in parfumska olja, ter tako dodaten efekt, ki ga ta oljna mešanice prinese za zaokroženo celoto, obenem pa je ponudba ne samo široka, ampak tudi zanimiva za končnega uporabnika, ki lahko zase izbere nekaj drugačnega in celovitega.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...