Serum

Visoko aktivne učinkovine v rastlinskih serumih kolekcije Immediate Beauty nudijo bleščečo in osveženo kožo, ki je bolj gladka in pomlajena v nekaj minutah. Različni serumi so primerni za vse tipe kože in se jih lahko uporablja tako kot ampule. Ti serumi so 100 % naravni rastlinski izvlečki, ki prodrejo globoko v hipodermis. Pozitivno vplivajo tako na mikro-cirkulacijo kot tudi na same celice kože. Izbor seruma je odvisen od želenega učinka. Gotovo pa bosta z uporabo serumov Immediate Beauty vaš obraz in dekolte čarobno zasijala brez gub na naraven način.

 

Naravni SERUMI – takojšnja lepota

 

  • Kreša – 'Acmella Oleracea'

Aktivna učinkovina, ki v trenutku omili gube je gratulin. Kuhana kreša ima anestetični učinek, zato je uporaben pri zmanjševanju gub okoli oči in izraznih gub. Uporabljate lahko vsak dan, vsak drugi dan ali pa za posebne priložnosti.

 

  • Bršljan – 'Herdera helix

Učinkovit proti edemom, je antiseptik in antifungicid. Odvaja vodo, zato je še posebno pripraven pri zabuhlosti in edemih, pomaga pri drenaži, pri kuperozi in pri mastni koži. Uporablja se kot serum za kožo okrog oči, in je zelo učinkovit pri koži nagnjeni h vnetjem.

 

  • Kadilo – 'Boswelia'

Boswelia zavira vnetja, zato je ta serum zelo priporočljiv pri vnetnih stanjih kože, aknasti koži, pri kuperozni in problematični koži, pri psoriazi in neurodermatitisu. Seruma ne uporabljajte, ko je težava v akutnem stanju., uporabljajte vsak drugi dan.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...