Zelišča

SKOČITE V SENO

Seno je veliko več kot samo posušena trava, saj na naših negnojenih travnikih raste pisana druščina gorskih rož, trav in zelišč. Pozitivne lastnosti terapevtskega sena so dokazane že preko 100 let. Terapevtsko seno lahko uporabimo kot očiščevalno, razstrupljevalno in za metabolizem poživljajočo oblogo, ali pa kot sprostitev napetih mišic lokalno v predelu hrbta ali vrata, vedno pa nudi čudežno doživetje z enkratnim vonjem in sproščujočo toploto.

Naši pripravljeni paketi s senom omogočajo enkratne in lahke treatmaje s senom, očiščevalne in poživljajoče, ne glede na to če jih uporabite v Soft-Pack® sistemu, ali na mizi za treatma.

ZELIŠČNE VREČKE

Čudoviti vonji narave so sedaj tudi vidni – v novih vrečkah z zelišči. Poleg tega, da lahko uživate v omamnih vonjih naravnih zelišč, jih lahko tokrat tudi vidite. Temno modra sivka, nežno sveži lističi vrtnice, sladki cvetovi pomaranče, to je samo nekaj izmed čudovitih zeliščnih vrečk, ki smo jih pripravili za vas v privlačnih, transparentnih organza vrečkah.

Ta vrečka omogoča prehod aktivnih sestavin zelišč v visoki koncentraciji in se lahko uporabi kot vrečka za kopeli, kot vrečka za peeling, za osvežitev prostora, ali kot majhna pozornost in darilce dobrodošlice za vaše goste.

Ponujamo vam tudi mešanico zelišč z naravno atlanstko soljo, kar je popolno za kopeli, tuširanja in za različne oblike pred-treatmajev (rituali). Mešanica zelišč in soli je še bolj bogata v aktivnih sestavinah kot vsaka posamezno. V sami organza vrečki sol drobi zelišča in raztopi učinkovine, ter s tem poveča vsebnost aktivnih sestavin, ki posledično prodrejo v kožo. Primerne so za čudovit, sproščujoč, in tudi super učinkovit treatma.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...