MEDICINA

Osebna zaščita in zaščita površin

Iz našega širokega programa vam lahko ponudimo zaščitno obleko tako za osebje kot tudi za vaše paciente, in sicer z inovativnimi, funkcionalnimi in zanesljivimi materiali kot so :
-   Airlaid - airlaid papir po suhem postopku brez ali z polietilensko zaščito,
-   različni nonwoven materiali – polietilen, polipropilen, viskoza ter različni kompoziti omenjenih materialov
-   TNT -Tissue non Tissue, ter vodno neprepustni TNT s polietilensko zaščito
-   SMS microfibre (ima strukturo satovja, s čimer zagotavlja enkratno zaščito pri prehodu tekočin in patogenih bakterij, hkrati pa je trpežen in omogoča velik komfort pri nošenju),
-   Softness® - pri navedenem materialu se uporablja posebna metoda izdelave, da je material zelo mehak, upogljiv in naguban, iz katerega lahko ustvarite popolne bariere za bakterijske tekočine kot tudi za vse vrste kontaminacij
-   in netoksični medicinski PVC materiali - PVC je pri tem obdelan z FMM tehnologijo, tako da citotoksikološko ustreza Evropskim in tudi ameriškim farmakopejskim standardom.
Vsi navedeni inovativni materiali so bili specialno razviti za dosego večjega komforta in varnosti v medicini s čemer se dosega tudi višja stopnja higiene, nege in zaščite v zdravstvenih ustanovah pri osebju kot tudi pri klientih. Minimalna debelina materiala, ki še ustreza izpolnjevanju navedenih zahtev, omogoča, da so izdelki mehki in udodbni, hkrati pa zagotavljajo odlično bakterijsko bariero
Širjenje navzkrižnih okužb tako v bolnišničnem okolju kot tudi v domovih za starejše, wellness /spa centrih je dokazano veliko tveganje.Toda za preprečevanje tega lahko veliko naredimo z preventivnimi ukrepi in primernimi protokoli, s čimer zaščitimo tako osebje kot tudi svoje kliente. Izpostavljenost biološkim prenašalcem lahko omilimo in zmanjšamo z uporabo materialov za enkratno uporabo s čimer odločno zmanjšamo potencialne možnosti prenosa mikroorganizmov in patogenih bakterij ter s tem posledično zmanjšamo tudi poškodbe na zdravju osebja in paciente.
Iz navedenega razloga, in v želji po pravilni in funkcionalni zaščiti, so bariere iz materialov za enkratno uporabo dandanes v velikem povečanju.
Iz navedenega programa vam lahko ponudimo naslednje artikle :
-   zaščitne podloge v rolah in formatu za preiskovalne, masažne, kozmetične in terapevtske mize in stole (različne kvalitete in širine)
-   zaščitne plašče, ogrinjala, kimone, zaščitne obleke in uniforme, pregledne plašče za paciente
-   zaščitne prevleke za čevlje (različne kvalitete)
-   zaščitne maske in kape (za medicino, kot tudi prehrambno ind., PVC za tuširanje, itd..)
-   zaščitne rokavice ( iz lateksa, lateksa z aloa vero, odišavljenega lateksa, nitrila, odišavljenega nitrila, vinila, neotycoona,  iz materiala elastic, PVC, posebne zaščitne rokavice iz PE-HD materiala za prehrambeno industrijo itd…)
-   zaščitne predpasnike (iz različnih materialov, tudi PVC in različnih velikosti)
-   različne krpe, tuffo in brisače za enkratno uporabo (iz različnih materialov ter v različnih velikostih )
-   zaščitne copate (zaprte, odprte kot tudi natikače)
-   tangice (M+Ž) in hlačke za enkratno uporabo (unisex)
-   zaščitne hlače pri presso, fango terapijah
-   in še mnoge druge 

 


Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...