MEDICINA

Osebna zaščita in zaščita površin

Iz našega širokega programa vam lahko ponudimo zaščitno obleko tako za osebje kot tudi za vaše paciente, in sicer z inovativnimi, funkcionalnimi in zanesljivimi materiali kot so :
-   Walkisoft ® - airlaid papir po suhem postopku brez ali z poletiensko zaščito,
-   različni nonwoven materiali – polietilen, polipropilen, viskoza ter različni kompoziti omenjenih materialov
-   TNT -Tissue non Tissue, ter vodno neprepustni TNT s polietilensko zaščito
-   SMS microfibre (ima strukturo satovja, s čimer zagotavlja enkratno zaščito pri prehodu tekočin in patogenih bakterij, hkrati pa je trpežen in omogoča velik komfort pri nošenju),
-   Softness® - pri navedenem materialu se uporablja posebna metoda izdelave, da je material zelo mehak, upogljiv in naguban, iz katerega lahko ustvarite popolne bariere za bakterijske tekočine kot tudi za vse vrste kontaminacij
-   in netoksični medicinski PVC materiali - PVC je pri tem obdelan z FMM tehnologijo, tako da citotoksikološko ustreza Evropskim in tudi ameriškim farmakopejskim standardom.
Vsi navedeni inovativni materiali so bili specialno razviti za dosego večjega komforta in varnosti v medicini s čemer se dosega tudi višja stopnja higiene, nege in zaščite v zdravstvenih ustanovah pri osebju kot tudi pri klientih. Minimalna debelina materiala, ki še ustreza izpolnjevanju navedenih zahtev, omogoča, da so izdelki mehki in udodbni, hkrati pa zagotavljajo odlično bakterijsko bariero
Širjenje navzkrižnih okužb tako v bolnišničnem okolju kot tudi v domovih za starejše, wellness /spa centrih je dokazano veliko tveganje.Toda za preprečevanje tega lahko veliko naredimo z preventivnimi ukrepi in primernimi protokoli, s čimer zaščitimo tako osebje kot tudi svoje kliente. Izpostavljenost biološkim prenašalcem lahko omilimo in zmanjšamo z uporabo materialov za enkratno uporabo s čimer odločno zmanjšamo potencialne možnosti prenosa mikroorganizmov in patogenih bakterij ter s tem posledično zmanjšamo tudi poškodbe na zdravju osebja in paciente.
Iz navedenega razloga, in v želji po pravilni in funkcionalni zaščiti, so bariere iz materialov za enkratno uporabo dandanes v velikem povečanju.
Iz navedenega programa vam lahko ponudimo naslednje artikle :
-   zaščitne podloge v rolah in formatu za preiskovalne, masažne, kozmetične in terapevtske mize in stole (različne kvalitete in širine)
-   zaščitne plašče, ogrinjala, kimone, zaščitne obleke in uniforme, pregledne plašče za paciente
-   zaščitne prevleke za čevlje (različne kvalitete)
-   zaščitne maske in kape (za medicino, kot tudi prehrambno ind., PVC za tuširanje, itd..)
-   zaščitne rokavice ( iz lateksa, lateksa z aloa vero, odišavljenega lateksa, nitrila, odišavljenega nitrila, vinila, neotycoona,  iz materiala elastic, PVC, posebne zaščitne rokavice iz PE-HD materiala za prehrambeno industrijo itd…)
-   zaščitne predpasnike (iz različnih materialov, tudi PVC in različnih velikosti)
-   različne krpe, tuffo in brisače za enkratno uporabo (iz različnih materialov ter v različnih velikostih )
-   zaščitne copate (zaprte, odprte kot tudi natikače)
-   tangice (M+Ž) in hlačke za enkratno uporabo (unisex)
-   zaščitne hlače pri presso, fango terapijah
-   in še mnoge druge 

 

 IZDELKI V SPLETNI TRGOVINI

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 

VAS SKRBI KAKO BODO VAŠI NAJMLAŠI, KI TRPIJO ZA POTOVALNO SLABOSTJO PRESTALI VOŽNO DO POČITNIŠKE DESTINACIJE ? NI POTREBNO, DA STE V SKRBEH!

 

Na letalu, ladji ali pa v avtu .... vedno pri roki vrečke za bruhanje z absorbentom, ki tekočino želira v 30 sekundah tako, da razlivanje in škropljenje ni več mogoče. Hkrati pa omlili tudi neprijetni vonj! V pakieranju z osvežilnim robčkom!

  • Potovalni set je namenjen otrokom in odraslim, ki jih muči potovalna slabost, ali v primerih bolezni in s tem povezane slabosti. Set je sestavljen iz higienske vrečke za bruhanje (in/ali urin oziroma telesne tekočine) in super vpojne podloge, ter dodanega osvežilnega robčka. Set v žepni velikosti lahko z lahkoto shranite v avtomobilu ali ročni torbici.
  • Prednosti te vrečke so:
  • Pripravljena za takojšnjo uporabo in vpije do 450 ml tekočine ali bruhanja.
  • Super vpojna podloga te tekočine sprejme in želira.
  •  Prepreči se umazanje okolice, in ni več potrebno čistiti avtomobila ali postelje.
  • Ker preprečuje razvoj amoniaka, s tem tudi prepreči razvoj neprijetnih vonjav.
  • Je diskretna in varna za uporabo.

 

Izdelke proizvajalca Cleanis so namenjeni osebni higieni in negi telesa kot pripomočki negovalcem pri vsakodnevni oskrbi.

 

NARAVNI IZDELKI KURLAND firme HASLAUER , so izdelki, ki izboljšujejo kakovost življenja

"Narava je najboljša učiteljica življenja " - To je citat rimskega filozofa Cicera ki firmo HASLAUER vodi pri vsakdanjem delu že več kot 50 let.
Vemo, da ima mati zemlja dolg in natančen seznam zakladov, ki jih skladišči za nas.
Zelišča, zdravilne rastline in rože, izbrano sadje, s zdravilnimi substancami bogato močvirsko blato, visokokakovostnega olja, naravno kozje maslo, soli in morske alge - vse to smo združili v čudovite surovine z najnovejšo tehnologijo, samo za vas in za to da vam pomagamo pri vsakodnevnih zdravstvenih težavah na naraven način. In še več: več desetletj izkušnj pri oblikovanju učinkovitih receptov in močna zavezanost k raziskavanju in upoštevanje najstrožjih standardov zagotavljanja kakovosti - vse to nas dela drugaćne in boljše !
PREPROSTO : NAREDITE SI VAŠE ŽIVLJENJE LEPO IN ENOSTAVNO ! Stopite na prečudovito potovanje in odkrijte našo edinstveno kolekcijo izdelkov.

 Katalog :  tukaj
 

INOVACIJA V DEZINFEKCIJI

Za najučinkovitejše ročno čiščenje površin - združene 3 funkcije v 1!

1.ČISTI

Močan dezinfektant s katerim lahko očistimo vse kotičke. Ne razi površine, ne pušča vlaken  ali drugih neprijetnih ostankov na poršini

2. DEZINFICIRA

Učinkovitost dezinfektanta je kar 99,99% in pri tem uniči bakterije, viruse, spore,  kvasovke …..

3.ZAŠČITA ROK
Znotraj rokavice je zaščitni sloj PE zaradi česar dodatne rokavice pri čiščenju niso potrebne


 

 PROMOCIJSKA AKCIJA

Da vam ne bo potrebno več čistiti sobnega stranišča uporabite Cleanis - vrečke za enkratno uporabo z absorbcijsko podlogo. V mesecu okobu in novembru po promocijski ceni!


IZJEMNE KREME S KOZJIM MALSOM ZA CELO TELO

Negovalna sredstva narejena iz kozjega masla vsebujejo izredno veliko vitamina A, B, C in D ter številne minerale, elemente v sledovih in vlažilne snovi, katere kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja, regenerirajo in negujejo.
- Zadnje raziskave so potrdile, da je kozje maslo bogato tudi s koencimom Q10 in več kot 70-timi nenasičenimi maščobnimi kislinami. Krema se hitro vpije tudi v globlje plasti kože s čimer se substance tudi učinkoviteje absorbirajo.
- Krema iz kozjega masla vsebuje tudi dragocenega jojobino olja in je priporočljiva za dnevno nego suhe in problematične kože. Vsebuje tudi sestavine kot so panthenol, Aloe Vea in Urea Pura, ki dodatno vlažijo kožo ter podpirajo njeno hitrejšo regeneracijo. Vsebovani provitamin A (beta-caroten) pa kožo pomirja in ščiti. 

Sedaj 100 ml po izjemni ceni : 18,91 €ur

PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi  inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

Ponosni smo, da vas lahko obvestimo, da je CareBag proizvajalca CLEANIS tudi letos prejel nagrado Caregiver za najboljši produkt za nego leta 2013!

 

 TUDI PRI VAŠIH BREZSKRBNIH POČITNIŠKIH POTEPANJIH PO BREZPOTJIH LAHKO

POSKRBITE ZA OSVEŽITEV IN OSEBNO HIGIENO Z NAVLAŽENIMI AQUA SPORT ROKAVICAMI!

DOBITE JIH PRI NAS ALI PA V SPECIALIZIRANIH PRODAJALNAH.

     

      

 


PRIPRAVITE SE NA POLETJE IN ODPRAVITE VIDEZ POMARANČE KOŽE

Skoraj smo že zakorakali v poletje in vse manj oblačil bo na naših telesih. Videz  naše pomarančna koža  na stegnih in zadnjici je resnična nadloga, s katero se spopada vse več  žensk dandanes. Z kremo GOAT BUTTER LIFTING CREME  bomo pri njeni redni vsakodnevni  uporabi pospešili našo mikrocirkulacijo v podkožju ter s tem pospešili prehranjenost naših celic ter hkrati s tem pospešili  odplavljanje nakopičenih strupov iz našega organizma. Videz pomarančne kože se bo po redni uporabi precej izboljšal! KREMA JE POPOLNOMA NARAVNA IN NE VSEBUJE
PARABENOV IN DRUGIH KEMIJSKIH STABILIZATORJEV!

Popolnoma naravno! Preizkusite in rezultat, ki si ga želite bo kmalu tu! Kontaktirajte nas na : komerciala@kemcel.si ali pa na 01 5300093.

UMIVALNE KRPICE

Izredno mehke, vpojne in trpežne, 30 x 40cm, airlaid

Cena: 0,065€/kos

Več...

 LATEX IN VINIL ROKAVICE

Brez pudra, zelo udobne, ...

Cena: že od 2,97Eur/100kos

Več...

 

POTOVALNE ROKAVICE

Rokavice za umivanje, osvežitev brez vode, mila in brisanja, priporočljiva za uporabo po športnih ali outdoor aktivnostih.

Cena: 3,00€

Akcijska cena: 2,40€

Več ...  

 

OTROŠKI SLINČKI ZA ENKRATNO UPORABO

 nepogrešljivi na potovanju ali doma ...

Cena: 7,38€

Akcijska cena: 6,26€

več ...

 ...več akcij...