Podloge v formatu

Zaščitne podloge in pregrinjala različnih materialov in dimenzij. Podloge so lahko s polietilenom za dodatno zaščito spodnjih slojev, ali brez njega. Plastificirane podloge so nepropustne za vlago, hkrati pa vpojne, mehke in koži prijazne zaradi mehke celuloze. Lahko so dodatno ojačane s PE vlakni, kar še poveča njihovo raztržno trdnost v vzdolžni smeri.

Nepogrešljive so pri pregledih v ambulantah, v oddelkih in vozilih prve pomoči, pri fizioterapijah in masažah ter pri negi dojenčkov, otrok in starejših oseb.

Možni materiali:

   - Airlaid (ECO izdelek!),

   - tissue,

   - airtex.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...