Podloge v roli

V našem programu imamo zaščitna pregrinjala v rolah iz različnih materialov in v različnih širinah. Mehka in vpojna pregrinjala a enkratno uporabo so lahko z zaščitno plastjo polietilena ali pa brez. Ta dodana, tanka plast polietilena omogoča nepropustnost in s tem 100% zaščito spodnjih slojev.

Področja uporabe:

  • Za zaščito preiskovalnih miz, postelj in tekstila pri vsakodnevni medicinski rabi, v ambulantah splošne in specialistične medicine.

  • Za zaščito preostalih miz in tekstila pri vsakodnevni uporabi v wellness, spa in kozmetičnih oddelkih.


Izbirate lahko med naslednjimi materiali:

   - Airlaid (ECO izdelek!),

   - tissue,

   - staničevina.

 

Podloge, ki omogočajo suho in higiensko delovno okolje v OP

Visoki cijli za dosego standardov, ki izponjujejo okoljske, proizvodne, higienske in regulativne zahteve zdravstvenih organov in ustanov širom po svetu, so cilj pri proizvodnji visoko absorbtivnih materialov za uporabo v OP dvoranah.
Podloge, ki jih ponujamo so visoko vpojne, higienske, namenjene enkratni uporabi. Njihova učinkovitost in hitra absorbcija tekočin kot npr.:  kri, različne tekočine, urin, druge tekočine, ki so prisotne v operacijskih dvoranah. 
Podloge se uporabljajo na in pod delovnim stolom. Imajo proti-zdrsni PE in se zato prilepijo na podlago ter se ne premikajo. Protizdrsna plast PE opravlja hkrati tudi zaščitno funkcijo in preprečuje, da bi tekočine pronicale skozi podlogo. Z uporabo takšnih podlog preprečujemo tveganje zdrsov na mokrih in spolzkih tleh ter hkrati tudi prenos in širjenje patogenih bakterij. Podloge omogočajo hitrejše čiščenje po operacijskih posegih ter s tem velik prihranek – saj znižujejo stroške čisčenja ter omogočajo, da je obrat operacijskih dvoran lahko hitrejši.
Podloge so dobavjive tudi v manših dimenzijah in v sterlini različici. Pomagajo pri hitrejšem celjenju ran, saj absorbirajo izločke.

 


Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...