Zaščitne rokavice za higieno in varnost

Delovne rokavice so pomembna delovna zaščitna oprema tudi v medicine in prehrambni industriji. Zaščitne rokavice poskrbijo za higiensko opravljanje dela.


Zaščitne rokavice – ponudba trgovine Kemcel

V prodajnem program trgovine Kemcel nudimo zaščitne rokavice in ostale delovne rokavice iz naslednjih materialov:
   - Lateks rokavice
   - Lateks rokavice z dodano aloe vero
   - Nitril zaščitne rokavice
   - Vinil zaščitne rokavice
   - Neotycoon zaščitne rokavice
   - Elastic zaščitne rokavice
   - PE zaščitne rokavice


Delovne rokavice za kirurge in medicinsko osebje

Sterilnost mora biti v kirurgiji med prioritetami. Zaščitna sredstva so torej potrošni material, potreben za higieno. Kakovostna zaščitna sredstva so pomembna za lažje opravljanje dela. Kemcel spletna trgovina nudi vsa zaščitna sredstva in delovne rokavice, ki jih potrebujete za medicinsko oskrbo.


Lateks rokavice za popolno prilagajanje roki

Lateks rokavice, zaščitna sredstva z vonjem peperminta, ki prevladajo nad plastičnem vonjem, so popolne delovne rokavice. Anatomsko oblikovane lateks rokavice z odličnim oprijemom v trgovini Kemcel na voljo v kompletu po 100 kom.


Zaščitne rokavice – podrobneje:

   - Zaščitne rokavice
   - Zaščitna sredstva
   - Lateks rokavice
   - Delovne rokavice

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...