Care Bag in Dr Helewa .care

V ta segment artiklov sodijo naslednji produkti: CareBag in Dr Helewa .care absorbcijske vrečke (vrečke za nočne posode, vrečke za posode, vrečke za prenosna stranišča, vrečke za bruhanje, urinske vrečke za moške, potovalne vrečke, prenosni WC set, prenosna WC škatla).

Absorbcijske vrečke CareBag in Dr Helewa .care so edinstvena in patentirana kombinacija vrečke s superabsorbcijskim sredstvom znotraj le te, ki hitro želira tekočine. V stiku s tekočinami oz. vlažnimi materiali bo superabsorbent tekočino absorbiral ter jo strdil - želiral v kompaktno snov. Zaradi tega se zmanjša možnost razlitja in škropljenja, hkrati se blokira tudi vonj. Po uporabi vrečko enostavno zapremo in odvržemo med odpadke.

To ima prednosti predvsem pri nameščanju omenjenih vrečk čez posode (kot npr. nočne posode in vedra) in predvsem tam, kjer obstaja možnost infekcijskega prenosa okužbe z izločki ter za preprečevanje bolnišničnih okužb.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...