Inkontinenčne zaščitne prevleke

Iz širokega progama medicinske zaščite za jogije in blazine vam lahko ponudimo zaščito, ki je narejena tako, da nudi uporabniku prijetno spalno okolje, hkrati pa zaščiti ležišče:
- pred navlaženjem, ker je vodoodporna,
- pred pršicami in bakterijami,
- hkrati pa je prijetna za spanje saj je zračna.

Vse prevleke so pralne na 95°C tudi do 300x.

Zaščitne prevleke so namenjene tako za bolnišnično kot tudi domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč pri negi v primeru hujše inkontinence, zaščito pri težkih bolnišničnih razmerah, ter s tem naredijo življenje lažje tako za uporabnika kot tudi za negovalca. Prevleke nudijo tako zaščito proti razlitim tekočinam, proti madežem, ki jih težko odstranimo iz blaga, so zračne , enostavne za čiščenje – lahko obrišemo kar z krpo, nudijo tudi antibakterijsko zaščito in so antialregijske. Vse našteto je skoraj vse, kar dejansko danes v bolnišničnem kot tudi domačem okolju potrebujete da je nega varna, prijetna in enostavna.

Materiali, ki se uporabljajo za izdelavo prevlek (bombaž, jersey, itd) so laminirani z poliuretansko membrano, ki naredi prevleko nepropustno za vodo oz. ostale tekočine, hkrati pa je zraćna in diha. Prevleke so narejene z zadrgo in popolnoma prekrijejo jogi oz. blazno. Vse kvalitete, ki jih ponujamo imajo Oeko-Tex CERTIFIKAT z št. 03.T.3129FI Hohenstein ter so negorljive (Crip 5).


Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...