O podjetju

Podjetje KEMCEL TRADE d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1997 in uspešno posluje vsa ta leta na področjih trženja:
- papirjev in kartonov
- plastificiranih papirjev in kartonov
- embalaže izdelane iz papirja in kartona
- airlaid materialov

Našim kupcem nudimo sodobne proizvode na omenjenih področjih kajti redno spremljamo novosti na svetovnih trgih na naših področjih. Nudimo tudi strokovno svetovanje pri uprabi materialov za različne potrebe.

Upamo, da vam bo ta predstavitev v pomoč pri odločanju za nakup izdelkov iz našega asortimana.

Video predstavitve


E-novosti

Brezplačne E novosti o zdravilnih učinkovinah naravnih zelišč, o lepoti, tretmajih, pripomočkih... . < /br>< /br> Naročite se na Kemcel e-novosti in tedensko boste prejemali zanimive vsebine o zdravilnih učinkovinah naravnih zelišč in eteričnih olj, vplivu na zdravje, zdravih pripomočkih za lajšanje bolečin, njihovi pravilni uporabi ter naše trenutne ekskluzivne ponudbe.Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi  inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...