OPREMA ZA SALONE

Oprema za WELLNESS, SPA, KOZMETIČNE SALONE in FIZIOTERAPIJO

Iz širokega programa firme Haslauer vam nudimo različne interesantne in inovativne rešitve ter opremo za Wellness ,Spa, kozmetične salone kot tudi za fizioterapijo. Haslauer se trudi in nenehno razvija nove produkte namenjene za Wellness in Spa. Njihov Rasul® kot npr. je privlačen tretman za nego kože (lahko ga izvajamo za pare ali pa za večje skupine), kot tudi njihov Soft Pack System®, ki je ena od svetovno najuspešnejših oprem za tretmaje z oblogami za nego, sprostitev in zdravljenje.  Tudi novost, kot je obred Salve-in-terra® - ki je namenjen parom in posameznikom, pokaže njihov inovativni pristop do tretmajev. Izhodišče za pripravo novosti pa je njihovo dobro poznavanje principov naravnega zdravljenja in balneologije. Prednosti firme Haslauer pred konkurenco so v tem, da ponujajo opremo in postopke, ki uporabniku nudijo različne možnosti za pripravo tretmajev zdravljenja, relaksacijo in nege in to z naravnimi učinkovinami, ki preverjeno delujejo. Njihovi kupci z nakupom opreme dobijo velik razpon možnosti za pripravo privlačnih paketov nege, sproščanja, razvajanja kot tudi zdravljenja. Oprema, ki vam jo nudimo iz navedenega programa je vrhunske kvalitete.
Vaša korist pri sodelovanju s firmo Haslauer pa ni le v tem, da vam nudijo edinstveno opremo temveč vam lahko ponudijo tudi pomoč pri samem planiranju in opremi vašega Wellness oz. Spa in  pomoč pri kritičnih fazah projekta. Lahko vam izrišejo individualne sklope  tretmajev, nadalje povedo kje so pomembne- kritične točke pri samem poslovanju, vam nudijo tudi že izdelane tretmaje ter kompleteno potreben material za  izvedbo le teh – ponujajo vam izvrstne naravne izdelke pod blagovno znamko Kurland® kot tudi šolanje vašega kadra za izvedno tretmajev. Kot vodilo pri postavitvi centra Wellness oz.Spa jim je potreba vaših gostov, regionalne specialitete, obstoječi viri, kot tudi ustrezno ambientalno vzdušje. Če želite biti uspešni, potrebujete nekaj več kot je funkcionalen in lep dizajn opreme. Odločilnega pomena je predvsem Spa program, kvaliteta tretmajev in kvalitetna izvdba ponujenih storitev. Zato vam pri izrisu projekta poskušamo ponuditi idealno rešitev za uspešen Spa s poudarkom kritičnih dejavnikov za uspeh, ki vodijo v uspešen razvoj. Pokazali vam bomo tudi v detajlih v katerih fazah projekta vas lahko podpremo!!

                   Haslaue – vaš partner od nastanka ideje do končne izvedbe
                                        Vedno v sodelovanju z naravo!!

Oprema za salone | KemcelOprema za salone | KemcelOprema za salone | Kemcel

Iz široke palete zaščitenih tretmajev vam lahko ponudimo opremo in postopke za naslednje zasnove :
1.   Rasul® - Negovalna kultura z Orienta
2.   Haslauer Priessnitz Bath® (Europat.)
3.   Haslauer Stonebath® (Europat)
4.   Brechelbad®
5.   Dampfbad®,
6.   Haslauer Saune ( finske, parne. IR)
7.   Tuši
8.   Sabbia Med®
9.   Solno-svetlobne relaksacijske sobe
10.   Sobe z slanimi stolpi
11.   Haslauer Breadbad®
12.   Svetlobno zvočne sobe za relaksacijo
13.   Haslauer Salve in terra® (Europat.)
14.   Haslauer Soft Pack sistem ®
15.   Haslauer masažne mize za  mokre masaže- Hamam/Pantai
16.   Haslauer Kraxenstove ®
17.   Haslauer masažne in kozmetične mize
18.   Haslauer kopalne kadi- King's  Bath Tube
19.   Prostori za počitek s Salt-Light Rock
20.   Haslauer relaksacijske sobe in počivalniki
21.   Haslauer funtane za snežne padavine in led
22.   Dekorativni vodnjaki – funtane
23.   Dodatki za Wellness in spa :
- Sprejemni in pripravljalni pulti
- Dekorativni ognji
- Day Spa pregradni in zidni elementi elementi
- Elementi za lesena tla
- Glasba in zvok
- Dodatni svetlobni sistemi
- Stropni ventilatorji
- Aparati in pripadajoča mala oprema
- Inovativne tehnčne komponente z » toutch screen paneli«
- Pomoč pri arhitekturi in dizajnu 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 

VAS SKRBI KAKO BODO VAŠI NAJMLAŠI, KI TRPIJO ZA POTOVALNO SLABOSTJO PRESTALI VOŽNO DO POČITNIŠKE DESTINACIJE ? NI POTREBNO, DA STE V SKRBEH!

 

Na letalu, ladji ali pa v avtu .... vedno pri roki vrečke za bruhanje z absorbentom, ki tekočino želira v 30 sekundah tako, da razlivanje in škropljenje ni več mogoče. Hkrati pa omlili tudi neprijetni vonj! V pakieranju z osvežilnim robčkom!

  • Potovalni set je namenjen otrokom in odraslim, ki jih muči potovalna slabost, ali v primerih bolezni in s tem povezane slabosti. Set je sestavljen iz higienske vrečke za bruhanje (in/ali urin oziroma telesne tekočine) in super vpojne podloge, ter dodanega osvežilnega robčka. Set v žepni velikosti lahko z lahkoto shranite v avtomobilu ali ročni torbici.
  • Prednosti te vrečke so:
  • Pripravljena za takojšnjo uporabo in vpije do 450 ml tekočine ali bruhanja.
  • Super vpojna podloga te tekočine sprejme in želira.
  •  Prepreči se umazanje okolice, in ni več potrebno čistiti avtomobila ali postelje.
  • Ker preprečuje razvoj amoniaka, s tem tudi prepreči razvoj neprijetnih vonjav.
  • Je diskretna in varna za uporabo.

 

Izdelke proizvajalca Cleanis so namenjeni osebni higieni in negi telesa kot pripomočki negovalcem pri vsakodnevni oskrbi.

 

NARAVNI IZDELKI KURLAND firme HASLAUER , so izdelki, ki izboljšujejo kakovost življenja

"Narava je najboljša učiteljica življenja " - To je citat rimskega filozofa Cicera ki firmo HASLAUER vodi pri vsakdanjem delu že več kot 50 let.
Vemo, da ima mati zemlja dolg in natančen seznam zakladov, ki jih skladišči za nas.
Zelišča, zdravilne rastline in rože, izbrano sadje, s zdravilnimi substancami bogato močvirsko blato, visokokakovostnega olja, naravno kozje maslo, soli in morske alge - vse to smo združili v čudovite surovine z najnovejšo tehnologijo, samo za vas in za to da vam pomagamo pri vsakodnevnih zdravstvenih težavah na naraven način. In še več: več desetletj izkušnj pri oblikovanju učinkovitih receptov in močna zavezanost k raziskavanju in upoštevanje najstrožjih standardov zagotavljanja kakovosti - vse to nas dela drugaćne in boljše !
PREPROSTO : NAREDITE SI VAŠE ŽIVLJENJE LEPO IN ENOSTAVNO ! Stopite na prečudovito potovanje in odkrijte našo edinstveno kolekcijo izdelkov.

 Katalog :  tukaj
 

INOVACIJA V DEZINFEKCIJI

Za najučinkovitejše ročno čiščenje površin - združene 3 funkcije v 1!

1.ČISTI

Močan dezinfektant s katerim lahko očistimo vse kotičke. Ne razi površine, ne pušča vlaken  ali drugih neprijetnih ostankov na poršini

2. DEZINFICIRA

Učinkovitost dezinfektanta je kar 99,99% in pri tem uniči bakterije, viruse, spore,  kvasovke …..

3.ZAŠČITA ROK
Znotraj rokavice je zaščitni sloj PE zaradi česar dodatne rokavice pri čiščenju niso potrebne


 

 PROMOCIJSKA AKCIJA

Da vam ne bo potrebno več čistiti sobnega stranišča uporabite Cleanis - vrečke za enkratno uporabo z absorbcijsko podlogo. V mesecu okobu in novembru po promocijski ceni!


IZJEMNE KREME S KOZJIM MALSOM ZA CELO TELO

Negovalna sredstva narejena iz kozjega masla vsebujejo izredno veliko vitamina A, B, C in D ter številne minerale, elemente v sledovih in vlažilne snovi, katere kožo ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja, regenerirajo in negujejo.
- Zadnje raziskave so potrdile, da je kozje maslo bogato tudi s koencimom Q10 in več kot 70-timi nenasičenimi maščobnimi kislinami. Krema se hitro vpije tudi v globlje plasti kože s čimer se substance tudi učinkoviteje absorbirajo.
- Krema iz kozjega masla vsebuje tudi dragocenega jojobino olja in je priporočljiva za dnevno nego suhe in problematične kože. Vsebuje tudi sestavine kot so panthenol, Aloe Vea in Urea Pura, ki dodatno vlažijo kožo ter podpirajo njeno hitrejšo regeneracijo. Vsebovani provitamin A (beta-caroten) pa kožo pomirja in ščiti. 

Sedaj 100 ml po izjemni ceni : 18,91 €ur

PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi  inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

Ponosni smo, da vas lahko obvestimo, da je CareBag proizvajalca CLEANIS tudi letos prejel nagrado Caregiver za najboljši produkt za nego leta 2013!

 

 TUDI PRI VAŠIH BREZSKRBNIH POČITNIŠKIH POTEPANJIH PO BREZPOTJIH LAHKO

POSKRBITE ZA OSVEŽITEV IN OSEBNO HIGIENO Z NAVLAŽENIMI AQUA SPORT ROKAVICAMI!

DOBITE JIH PRI NAS ALI PA V SPECIALIZIRANIH PRODAJALNAH.

     

      

 


PRIPRAVITE SE NA POLETJE IN ODPRAVITE VIDEZ POMARANČE KOŽE

Skoraj smo že zakorakali v poletje in vse manj oblačil bo na naših telesih. Videz  naše pomarančna koža  na stegnih in zadnjici je resnična nadloga, s katero se spopada vse več  žensk dandanes. Z kremo GOAT BUTTER LIFTING CREME  bomo pri njeni redni vsakodnevni  uporabi pospešili našo mikrocirkulacijo v podkožju ter s tem pospešili prehranjenost naših celic ter hkrati s tem pospešili  odplavljanje nakopičenih strupov iz našega organizma. Videz pomarančne kože se bo po redni uporabi precej izboljšal! KREMA JE POPOLNOMA NARAVNA IN NE VSEBUJE
PARABENOV IN DRUGIH KEMIJSKIH STABILIZATORJEV!

Popolnoma naravno! Preizkusite in rezultat, ki si ga želite bo kmalu tu! Kontaktirajte nas na : komerciala@kemcel.si ali pa na 01 5300093.

UMIVALNE KRPICE

Izredno mehke, vpojne in trpežne, 30 x 40cm, airlaid

Cena: 0,065€/kos

Več...

 LATEX IN VINIL ROKAVICE

Brez pudra, zelo udobne, ...

Cena: že od 2,97Eur/100kos

Več...

 

POTOVALNE ROKAVICE

Rokavice za umivanje, osvežitev brez vode, mila in brisanja, priporočljiva za uporabo po športnih ali outdoor aktivnostih.

Cena: 3,00€

Akcijska cena: 2,40€

Več ...  

 

OTROŠKI SLINČKI ZA ENKRATNO UPORABO

 nepogrešljivi na potovanju ali doma ...

Cena: 7,38€

Akcijska cena: 6,26€

več ...

 ...več akcij...