OPREMA ZA SALONE

Oprema za WELLNESS, SPA, KOZMETIČNE SALONE in FIZIOTERAPIJO

Iz širokega programa firme Kurland vam nudimo različne interesantne in inovativne rešitve ter opremo za Wellness, Spa, kozmetične salone in fizioterapijo. Kurland se trudi in nenehno razvija nove produkte namenjene za Wellness in Spa. Njihov Rasul® je privlačen tretma za nego kože (lahko ga izvajamo za pare ali pa za večje skupine). Njihov Soft Pack System® je ena od svetovno najuspešnejših oprem za tretmaje z oblogami za nego, sprostitev in zdravljenje. Tudi novost, kot je obred Salve-in-terra® - ki je namenjen parom in posameznikom, pokaže njihov inovativni pristop do tretmajev. Izhodišče za pripravo novosti pa je njihovo dobro poznavanje principov naravnega zdravljenja in balneologije. Prednost firme Kurland je velik razpon možnosti za pripravo privlačnih paketov nege, sproščanja, razvajanja kot tudi zdravljenja. Oprema, ki vam jo nudimo iz navedenega programa je vrhunske kvalitete.
Vaša korist pri sodelovanju s firmo Kurland pa ni le v tem, da vam nudijo edinstveno opremo temveč vam lahko ponudijo tudi pomoč pri samem planiranju in opremi vašega Wellness oz. Spa in  pomoč pri kritičnih fazah projekta. Lahko vam izrišejo individualne sklope tretmajev, nadalje povedo kje so pomembne- kritične točke pri samem poslovanju, nudijo pa tudi že izdelane tretmaje ter potreben material za  izvedbo le teh – ponujajo vam izvrstne naravne izdelke pod blagovno znamko Kurland®, kot tudi šolanje vašega kadra za izvedbo tretmajev. Kot vodilo pri postavitvi centra Wellness oz. Spa jim je potreba vaših gostov, regionalne specialitete, obstoječi viri, kot tudi ustrezno ambientalno vzdušje. Če želite biti uspešni, potrebujete nekaj več kot le funkcionalen in lep dizajn opreme. Odločilnega pomena je predvsem Spa program, kvaliteta tretmajev in kvalitetna izvedba ponujenih storitev. Zato vam pri izrisu projekta poskušamo ponuditi idealno rešitev za uspešen Spa s poudarkom kritičnih dejavnikov za uspeh, ki vodijo v uspešen razvoj. Pokazali vam bomo tudi v detajlih v katerih fazah projekta vas lahko podpremo!!

                   Kurland – vaš partner od nastanka ideje do končne izvedbe
                                        Vedno v sodelovanju z naravo!!

Oprema za salone | KemcelOprema za salone | KemcelOprema za salone | Kemcel

Iz široke palete zaščitenih tretmajev vam lahko ponudimo opremo in postopke za naslednje zasnove :
1.   Rasul® - Negovalna kultura z Orienta
2.   Kurland Priessnitz Bath® (Europat.)
3.   Kurland Stonebath® (Europat)
4.   Brechelbad®
5.   Dampfbad®,
6.   Kurland Saune (finske, parne, IR)
7.   Tuši
8.   Sabbia Med®
9.   Solno-svetlobne relaksacijske sobe
10.   Sobe s slanimi stolpi
11.   Kurland Breadbad®
12.   Svetlobno zvočne sobe za relaksacijo
13.   Kurland Salve in terra® (Europat.)
14.   Kurland Soft Pack sistem®
15.   Kurland masažne mize za  mokre masaže - Hamam/Pantai
16.   Kurland Kraxenstove®
17.   Kurland masažne in kozmetične mize
18.   Kurland kopalne kadi - King's  Bath Tube
19.   Prostori za počitek s Salt-Light Rock
20.   Kurland relaksacijske sobe in počivalniki
21.   Kurland fontane za snežne padavine in led
22.   Dekorativni vodnjaki – fontane
23.   Dodatki za Wellness in spa :
- Sprejemni in pripravljalni pulti
- Dekorativni ognji
- Day Spa pregradni in zidni elementi elementi
- Elementi za lesena tla
- Glasba in zvok
- Dodatni svetlobni sistemi
- Stropni ventilatorji
- Aparati in pripadajoča mala oprema
- Inovativne tehnične komponente s »touch screen paneli«
- Pomoč pri arhitekturi in dizajnu 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...