Kurland Brechelbath® (Europat.)

Kurland Brechelbath® je atraktivna alternativa za običajno Bio ali pa zeliščno savno. Zmerna temperatura, naravna zelišča, topel les in jelkine iglice – prijetno za mlade in stare. Nekoliko povišana temperatur in zeliščna para sprožita intenzivno znojenje brez dodatnih obremenitev za vaš krvni obtok. Iglice jelke, ki so položene na tla prostora nudijo našim nogam- podplatom nežno masažo. Poleg tega eterična olja, ki izhajajo iz jelkinih iglic blagodejno delujejo in odpirajo naše dihalne poti. Originalni dizjan Kurland Brechelbath® nas očara zaradi svoje izvirnosti. Ploščati les za izdelavo je dvojnik alpske Brechel kabine. Brechelbath® pečica – njen bakreni vrh je napolnjen z jelkinimi iglicami in vejicami in je postavljen na centralno mest prostora. Para se tako dviguje in daje prostoru aromo gozda. Elektronsko vodeni program vam omogoča pripravo individualniih tretmajev različnih dolžin, temperatur kot tudi izvedbe optimizacije glede na stroške. Naravno in izjemno sproščujoče – pred ali po tretmajih !! Brechelbath® izvedba je lahko narejena tudi v modernem dizajnu.

Haslauer Brechelbath®Haslauer Brechelbath®

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...