Kurland Breadbath

Sveže pečeno – enkraten vonj

Haslauer Breadbath

Nežna kopel pri nekoliko povišani temperaturi ter vonj po sveže pečenem kruhu ob enem – vaš gost bo osupel. Čudovita aroma sveže pečenega kruha literarno simbolizira življenje. Vonj pri pečenju kislega testa rženega kruha sprošča encime, ki aktivirajo metabolizem. Gost uživa v suhih in prijetno toplih udobnih sedežih. Takšna soba je idealna kot počivalna ali pa kot soba za pripravo na druge tretmaje. Edinstvena toplotna kopel z encimsko aktivacijo metabolizma.

 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...