Kurland - Dekorativne Fontane

Voda je bila vedno zelo pomembna v vseh kulturah. Tekoča voda na telo deluje uravnotežujoče, pomirjujoče in relaksirajoče. Fontana je idealna kot dekoracija za relaksacijsko sobo ali pa kot vhodni element. Individualni dizajn in dobro izbrani materialu lahko fontano naredijo kot lovilec pogledov- nihče se ne bo mogel upreti pogleda nanjo.

Haslauer - Dekorativne FontaneHaslauer - Dekorativne FontaneHaslauer - Dekorativne Fontane

Z uporabo različni materialov lahko dosežemo različne končne učinke. Zato ponujamo fontane v kamnu, keramiki, bakru in še številnih drugih materialih. Fontana ni samo dekorativni element temveč se lahko uporabi tudi kot element za pitje vode.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...