Haslauer Fontane (za sneg in led)

Haslauer Fontane ( za sneg in led)Haslauer Fontane ( za sneg in led)Haslauer Fontane ( za sneg in led)

Zmrznjene snežinke nežno padajo na pregreto telo vašega gosta in povzročajo poživljajoče drhtenje. Še kakšno uro po tem gost čuti osvežilni efekt. Cirkulacija je stimulirana s tem, imunski sistem okrepljen ter koža napeta. Keramična fontana za led je druga od možnosti zelo atraktivnih in nenavadnih osvežitvenih efektov, katere osvežilni efekt čutimo še kakšno uro po aplikaciji.

Izredna zanimivost: tehnika za snežne padavine je vredna ogleda, je lahko zelo atraktivna, če jo umestimo kot tuš z transparentnimi stenami. Namesti se na vrh kabine s tušem.

Haslauer Fontane ( za sneg in led)

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...