Haslauer Brine-Light-Room (solno-svetlobne relaksacijske sobe)

Morski vetrič v vašem wellness/Spa centru

Haslauer Brine-Light-Room

Z Haslauer solno-svetlobnimi sobami lahko v vašem wellness / Spa centru ustvarite klimatske razmere kot na morju. Faktorji, kot so inhalacija (inhalacija solnih ionov) in nežni svetlobni efekti so pomembni terapevstki efekti. Slanica, ki se pretaka po kaskadah, ustvarja čudovite interakcije z različnimi barvami. Ta ambient je posebno primeren za projekcije atmosferskih videov ali pa za projekcije svetlobe v različnih barvah. OČARAJTE SVOJE GOSTE !!


Haslauer Brine-Light-RoomHaslauer Brine-Light-Room
 

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...