Miza za masažo in kozmetične mize proizvajalca Haslauer

Najpomembnejši pripomočki za masažo je vsekakor kvalitetna miza za masažo. Kemcel nudi Hausler kvalitetne masažne in kozmetične mize. Masažne mize namenjene za naslednje vrste masaž:  masaža z vročimi kamni, Pantai masaža, aroma masaže, Ayurvedska masaža, klasična masaža telesa. Nudimo tudi pedikerske, manikerske in kozmetične stole ter kozmetične mize.  Električna nastavitev višine, počivalniki za roke, široka izbira barv – vse to na vam nudi Kemcel.


Miza za masažo – terapevtska masaža telesa

Masaža telesa v prijetnem ambientu je lahko še prijetnejša s kvalitetnimi pripomočki za masažo. Trgovina Kemcel, ki nudi profesionalno opremo za salone je pripravila širok izbor, kjer lahko izbirate med pripomočki za masažo.


Miza za masažo – Masaža z vročimi kamni

Masaža z vročimi kamni je antistresna masaža telesa, za katero je potrebna kvalitetna miza za masažo. Masaža z vročimi kamni se seveda izvaja s pripomočki za masažo, kot že ime pove, vročimi kamni. Masaža z vročimi kamni, kakor večina masaž, se izvaja s pomočjo olja, zato je primerna miza za masažo priporočljiva. Izberite Hauslauerje masažne mize, ki jih  nudi trgovina Kemcel.


Miza za masažo - Ayurvedska masaža

Miza za masažo, ki je namenjena za posebno vrsto masaže kot je ayurvedska masaža, je prilagojena za posebej za oljne masaže. Ayurvedska masaža je namreč  izvaja z zeliščnimi olji. Miza za masažo mora imeti torej primerno dvignjen rob, ki prepreči iztekanje olja, ki ga uporablja ayurvedska masaža. Kvalitetna Hausler miza za masažo, ki je v ponudbi trgovine Kemcel, da bo ayurvedska masaža telesa še prijetnejša


Kozmetiče mize za obojestransko zadovoljstvo

Kozmetične mize proizvajalca Hausler za profesionalne salone in spa centre. Ob negi telesa je treba upoštevati tudi udobje stranke. Kvalitetne kozmetične mize olajšajo delo v salonu in poskrbijo za zadovoljne stranke. Izbirate lahko fiksne kozmetične mize, hidravlične ali električne kozmetične mize.


Ponudba trgovine Kemcel – podrobneje:

   - Miza za masažo
   - Kozmetične mize
   - Masaža z vročimi kamni
   - Pripomočki za masažo
   - Masaža telesa
   - Ayurvedska masaža
   - Kemcel

Haslauer masažne in kozmetične mizeHaslauer masažne in kozmetične mizeHaslauer masažne in kozmetične mize

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...