Haslauer mize za mokre masaže- Mize Hamam/Pantai®

Haslauer mize za mokre masažeHaslauer mize za mokre masaže

Haslauer miza za mokro masažo Hamam/Pantai® je multifunkcijska po višini nastavljiva terapevtska miza z zaokroženimi vogali. Atraktivni dizajn je lahko prilagojen dizajnu vsakega posameznega prostora ter posameznim zahtevam terapevta. Integriran toplo / mrzel tuš, toplotno ogrevana površina ležišča omogoča izvedbo različnih vrst tretmajev od orientalskih Hamam milnih masaž , raznolikih ščetkanj, kot tudi Krland Pantai Herbal masaže. Gladka površina mize narejene iz »fibre gass« materiala omogoča enostavno in higiensko čiščenje.

Haslauer mize za mokre masaže

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...