Haslauer relaksacijske sobe in počivalniki

Haslauer relaksacijske sobe in počivalniki

Zelo pomembno z terapevtskega aspekta je tudi počivanje po toplotnih tretmajih. Celo po tretmajih z olji je počitek nujen saj se le tako olja lahko absorbirajo učinkovito. Če imate prave počivalnike, primerno wellness/ Spa atmosfero ter skodelico čaja ali kakšnega drugega osvežilnega napitka se vam počivanje spremeni v obred za vašega gosta.

Design Lounger LC4 je prava izbira za počivalnik, če se gleda iz vidika brezčasnosti dizajna oz. klasičnega dizajna. Zelo udobno usnje, ki ga prekriva, individualno nastavljiva pozicija naredi prijetno počivanje. Relax Lounger je izbira, kadar želite udobnost in brezčasen dizajn. Njegova oblika je optimalno prilagojena človeškemu telesu. Gost se bo na njem počutil lahek ter se bo popolnoma sprosti. Divano Rocking Chair je edinstven počivalnik – je kombinacija počivalnika in zibajočega ležalnika. Ponuja enkratno relaksacijo, sprošča napetosti v hrbtnem predelu in dovoljuje da so noge v visokem položaju. Resting Bed Esmeralda je kombinacija relaksirajoče, dekorativne postelje in je zelo primerna za kombinacijo v mediteransko ali pa azijsko opremljen prostor. Relax Waterbed je vodna postelja posebno narejena za wellness in Spa industrijo. Je veliko bolj mehka kot tradicionalne vodne postelje in zagotavlja veliko relaksacijo. Ponujamo vam jo v več različnih dizajnih.


Haslauer relaksacijske sobe in počivalnikiHaslauer relaksacijske sobe in počivalniki

Po pregrevanju telesa, moramo kardivaskularnemu sistemu dati čas, da se vrne na normalno temperaturo in normalno delovanje. Ta procedura zahteva počivalnike, kateri pomirjajo psihično in ne povečujejo telesne temperature kot tudi vlažnosti, temveč telo balansirajo. Ogrevane postelje so primerne samo za hypotermalne tretmaje. Veseli bomo, če nas boste vprašali za nasvet.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...