Haslauer Priessnitz Bath® (Europat.)

Tudi wellness vas lahko utrudi, predvsem takrat ko po toplotnih tretmajih ni poskrbljeno za primerno ohladitve oziroma osvežitev. To je velika obremenite za organizem, predvsem za kardiovaskularni sistem. Priessnitz Bath®, imenovana po velikem poznavalcu vodnih terapij g. Vinzenzu Prießnitzu, združuje parne izstrelke in hladne stimulante pri tretmaju. To je vrhnski užitek termalnega tretmaja. Izbirate lahko med hladnim dežjem ali ledom za goste, ki so zavedajo zdravilnosti tega postopka, kajti to dvigne imunski sistem.

Priessnitz Bath | KemcelPriessnitz Bath | Kemcel

OgrevanjeParni izstrelkiOsvežitev

1) Ogrevanje                 2) Parni izstrelki            3) Osvežitev


Računalniško voden program parnih izstrelkov, dolžina prezračevanja temperatura sedežev in sobe- s tem lahko definirate optialni program. Hladen dež za osvežitev. Z predpripravo vode se odstrani apnenec, kar omogoča dolgo uporabo brez težav. Dizaj je lahko popolnoma individualno izdelan.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...