Haslauer Light and Sound Relax – relaksacija ob svetlobi in glasbi

Haslauer Light and Sound RelaxHaslauer Light and Sound RelaxHaslauer Light and Sound Relax

Vpliv barv na telo in dušo je poznan in dokazan že vrsto let. Vsaka barva na telo vpliva drugače. Zdravljenje z barvami so uporabljali že v starem Egiptu. Telesne celice barvne dražljaje posredujejo našim možganom. RDEČA – podpira življenjsko moč, emocionalnost, moč volje, itd..RUMENA - podpira razmišljanje, svobodo, nevezanost, fantazijo, spretnost pri izražanju in logično razmišljanje ZELENA - je barva narave. Vzpodbuja notranjo in zunanjo harmonijo, uravnoteženost, rast, sočutje integriteto, stabilnost, varnost in zdravje. MODRA – podpira umirjenost, mir, sproščenost, pomaga pri premagovanju stresa, pri nespečnosti, uravnava energijo v telesu,itd..VIJOLIČNA – izboljšuje intuicijo, harmonizira vplive iz okolice, pomaga pri navdihu, itd…ORANŽNA – prinaša harmonijo in veselje, krepi imunski sistem, varuje kožo pred staranjem, preganja napetost, itd.. Kot vidimo, ima vsaka barva spektra svoj efekt. Z prikazanimi svetlobnimi efekti lahko ustvarimo specialne sobe oz. področja, ki omogočajo relaksacijo vsem našim čutom. V teh sobah lahko uporabimo svetlobo, glasbo kot tudi vodne postelje. Doživetje in globoka relaksacija ob enem – gosti se vam bodo zagotovo radi vračali..

Zgornja postavitev svetlobe omogoča idealno svetlobno porazdelitev po prostoru ter zavzame minimalno površino. Svetlobno zvočna relaksacijska cona je lahko vključena celo v mahne prostore brez kakšnih večjih gradbenih posegov.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...