Haslauer Sabbia Med®

Poletje – naša asociacija nas vodi na toplo plažo z mivko, kjer se lahko nastavimo soncu. Z Haslauer Sabbia Med® sobami lahko vaš gost koperneč po svetlobi in toploti doživi občutje poletja v vsakem letnem času tudi tekom zime. Znanstveno je potrjeno, da človeški organizem potrebuje določeno količino sončne svetlobe, da bi pravilno funconiral. Tvorba vitamina D namreč brez prisotnosti sončne svetlobe ni mogoča. Tudi tako imenovano zimsko depresijo lahko preprečujemo z uporab sobe Sabbia Med®. Skozi temno in hladno obdobje zime v kateri človeško telo in koža dobita le nekaj žarkov sončne svetlobe, se poletje simulira z sončnim vzhodom in sončnim zahodom. Čista in topla mivka, nežna svetloba, prijetne intenzitete pozno poletnih dni, obkrožena z nežno glasbo bo vaše goste zagotovo sprostila in jim omogočila, da pozabijo za nekaj minut na temačen vsakdan. Haslauer Sabbia Med® ponuja stabilno, dnevni svetlobi podobno osvetlitev, nežno UV radiacijo in s tem stimulacijo metabolizma. Svetloba ne iritira oči zaradi idealno postavljenih luči v prostoru in zrcal za odboje sončne svetlobe.

Haslauer Sabbia Med®Haslauer Sabbia Med®

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...