Haslauer Salina Thorn Room (sobe s slanimi stolpi)

Sobe s slanimi stolpi vsebujejo leseno stojalo napolnjeno z bodečimi vejicami. V prejšnjih časih je bila uporabljena tehnika iz solnih rudnikov, ki je omogočala koncentracijo slanice. Takrat je slanica polzela skozi pobeljene vejice pri čemer se je voda uparjala z vetrom in soncem. Istočasno so se nečistoče iz slanice ujele na vejicah. Zaradi tega je denar, ki je običajno potreben za vretje slanice – pri čemer se sprošča sol bil prihranjen. Dandanes pa nam solni stolpi omogočajo inhalacijo zraka bogatega s soljo. Aerosoli, ki tvorijo dispergirano slanico, imajo pomirjujoč učinek na respiratorni trakt. Sčasoma se oblikujejo na stojalu prelepi beli kristali, ki krasilo vejice. Prijeten in relaksirajoč ambient za vaše goste.

Haslauer Salina Thorn Room

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...