World Innovation - Haslauer Salve-in-terra® (Europat.)

Haslauer Salve-in-terra®Haslauer Salve-in-terra®Haslauer Salve-in-terra®

Z Haslauerjevim tretmajem Salve-in-terra®, gostje pričnejo potovanje v svet čustev. Nežno nihanje v toplem kremastem piling ovoju spremeni dotik v resnični obred. edinstvena in nepozabna nega kože v kateri lahko uživajo pari kot tudi posamezniki. Gost si lahko izbere svoj lasten oljni mix. Posebna kocka pa nudi izbiro različnih glasbenih slogov, katere lahko spreminjamo tekom tretmaja. Na koncu tretmaja se gostje lahko pozabavajo tako, da dvignejo posteljo navzgor in ležijo kot v školjčni lupini. Izberejo si lahko tudi vrsto osvežitve: izbirajo med tropskim dežjem ali pa krepilnim ledenim dežjem.

Haslauer Salve-in-terra®Haslauer Salve-in-terra®Haslauer Salve-in-terra®

Iz medicinskega pogleda je zibajoče gibanje in kremni piling tople obloge zelo sporščujoče. Z zibanjem in dotikanjem se poveča koncentracija Oxitoksina dočim se koncentracija kortizola- stresnega hormona zmanjša.


Haslauer Salve-in-terra®

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...