Haslauer Soft Pack® – relaksacija v breztežnosti

Zdravju koristne kreme, aromatična zdravilna olja, zelišča, alge, cvetje in zdravilni listi se lahko nanašajo na telo tekom tretmaja v Soft Pack sistemu. Zelo širok razpon možnosti priprave tretmaja, ki ga lahko personalizirate na potrebe posameznega gosta s čimer boste pri vaših obiskovalcih dosegli veliko zadovoljstvo. Hranilne in zdravilne kreme se nanašajo z dolgimi in nežnimi potegi, z blagim pritiskom. Nato pa se telo zavije – kot v zapredek in spusti na telesno temperaturo segreto vodo. Gostu ob relaksaciji lahko ponudite tudi glasbo, obdajajoča toplota pa počasi prehaja skozi telo. Enostavno čudovito!!

Haslauer Soft Pack®Haslauer Soft Pack®

Skozi različne možnosti tretmajev, ki vam jih omogoča Sof Pack sistem, je le ta postal standardna zahteva za profesionalne tretmaje. Omogoča vam tako kozmetične tretmaje kože, različne obloge za telo, tretmaje z zdravilnimi blati in fangom, tretmaje z zdravilnim senom, Cleopatrine kopeli, kot tudi Talaso terapije in terapije v vinskimi tropinami. Ob tem lahko delate tudi obrazne tretmaje - visoka efektivnost za sam Spa. Sofisticirana tehnologija, ki se uporablja v Soft Pack sistemu omogoča njegovo dolgo življensko dobo, kar je izrednega pomena pri specialno mehki in trpežni membrani. Soft Pack sistem obstaja v različnih oblikah tako, da ga lahko prilagodite prav na vsak prostor – tako moderen kot klasičen. Barva se lahko prilagodi prostoru in jo izberete po Ral lestvici.

Haslauer Soft Pack®

Haslauer Soft Pack®Haslauer Soft Pack®Haslauer Soft Pack®
Haslauer Soft Pack®

Z uporabo Soft Pack sistema PURE boste dosegli zelo elegantno atmosfero v vašem Spa/ Wellness centru. Nova stilsko oblikovana podoba z čistimi linijami in visoko kvalitetnimi materiali omogoča stilko lep izgled. Dodatno lahko ambient dopolniti še z LED lučmi, ki s spreminjanjem barv omogočajo tudi kromoterapijo. Obloge pri navedenem sistemu so lahko naredeje iz »fibre gass-a« v poljubno izbranem odtenku , kamna ter iz 4 različnih lesov.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...