Haslauer SteamBath

Haslauerjeva Steambath ima integriran zeliščni izparilnik in je sodobna različica genialne orientalske parne kopeli. Izjemena učinkovitost parne kopeli izvira iz interakcije med paro, vonjem naravnih zelišč in prijetje teperature na predelih kjer se sedi. Precizna nastavitev omenjenih faktorjev je garancija za prijetno in stimulirajočo kopel za vsakega gosta. Haslauer Steambath kopeli vsebujejo profesonalno opremo kabine za vodo in paro ter klopi. Kot običajno je njihov dizaj usklajen z željami kupcev. Sprejelljive in prijetne temperature : 43-46° C / 109-115 °F, visoka važnost, naravna zelišča aroma, mehka svetloba, in relaksirajoča glasba – enkraten užitek. Z rednim obiskom je vaša koža dobro prekrvavljena, dihalne poti prečiščene in ojačan imunski sistem. Elektronika omogoča nastavitve glede na individualne zahteve, predhodno mehčanje vode pa dolgo uporabo. Dizajn je narejen po želji kupca.

Haslauer SteambathHaslauer Steambath
Haslauer Steambath

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...