Haslauer Stonebath® (Europat.)

Haslauer Stonebath®

Haslauer Stonebath® nudi gostu preizkušanje naravnih sil, ki se dogajajo globoko v zemeljski skorji in vzbujajo strah in spoštovanje. Mineralne kamne se segreva z grelci do visoke temperature. Košaro v kateri so kamni občasno potopimo v kotel, ki je napolnjen s hladno vodo. Vroči kamni sprostijo minerale, ki jih vsebujejo, z njimi napolnijo aerosol, ki se razširi po prostoru. Vdihavanje omenjenega aerosola ima pozitiven učinek na dihalne poti. Ta izredna parna kopel bo izjemna izkušnja za vaše goste. Povečana relativna važnost in povišana temperatura v prostoru je vzdrževana z ponavljajočimi se potopitvami košare. Gost se sčasoma aklimatizira na povišano vlago in povečano temperaturo kar vodi do posebnega ugodja ter blagodejnega učinka na kardiovaskularni sistem. Blago povečanje temperature prostora je intenzivirano z ciljanim gretjem klopi, kjer se sedi.

Tretman nudi več kot le vdihavanje blagodejne pare. Nudi tudi prijazno pospešeno cirkulacijo ter potenje z elektronsko kontroliranimi izpusti pare ter ventilacijo.

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...