Haslauer Tuši

Iz pestre ponudbe tušev različnih oblik za vaš Spa & Wellness se uporablja ročno izdelana keramika, mozaik kot tudi industrijsko izdelane ploščice. Izbira oblik je pestra od kvadratnih, okroglih do zavitih kot polžja hišica, kot tudi izbira samega efekta : npr. tropski ali nevihtni dež, slapovi itd.. z zvočnimi efekti kot tudi tuš z mlinskim kolesom. Ponujamo tudi individualne oblike, dizajne in funkcije tušev. Spremenite tuširanje vaših gostov v prijeten doživljaj.

Haslauer TušiHaslauer Tuši

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...