Rasul® - Negovalna kultura z orienta

Rasul® je atraktiven starodaven orientalski obred, poznan iz “Tisoč in ene noči.” Originalni Haslauer Rasul® nas očara z impresivno avtentičnostjo: z ročno izdelano keramiko, ki je dovršena v bogatih arabskih barvah in z visokimi minareti, vas odpelje daleč proč v deželo sultanov, šejkov in velikih mogotcev. Sam obred se odvija v prostoru, katerega napolnjujejo meglice pare, zvezdnato nebo, ki se skrivnostno sveti, nežna glasba v ozadju ter vaša družba, ki je skrita v aromatičnih meglicah. Nanos odličnega Kurland® zdravilnega blata povrne vaši koži nežnost in mehkobo. Relaksacija v ergonomsko oblikovanih ogretih sedežih, prijetna toplota in pogled na zvezde – vse to nudi gostu udobje in sproščenost. Po tretmaju se počutite kot ponovno rojeni !! Dizajn igra pomembno vlogo pri umeščanju vašega wellness in Spa posla na trg. Zato vam za omenjeni tretman lahko ponudimo različne stile : od tradicionalno avtentičnega kot tudi azijskega, mediteranskega, brezčasno klasičnega, trendovskega ali naravnega, ki se dobro vklaplja z naravnimi elementi.

Pri ustvarjalnosti ni skoraj nobene omejitve – IZZOVITE NAS!!!

Rasul | KemcelRasul | KemcelRasul | Kemcel

Privatna atmosfera za 2: ima velik ekonomski učinek !!

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...