Dezinfekcijska sredstva, ki ne delujejo agresivno na kožo

Razkužilo za roke, ki ga koža  odlično prenaša. Dezinfekcijska sredstva ne vsebujejo dolgoročnih sestavin, ki bi agresivno vplivale na kožo. Dezinfekcijska sredstva za razkuževanje rok z dodanim filtrom, ki vrača koži maščobo.


Dezinfekcijska sredstva Septoderm hände

Septoderm hände so alkoholna tekoča dezinfekcijska sredstva za higienično in kirurško dezinfekcijo tako v poklicni kot splošni uporabi z visokokvalitetnimi sestavinami, ki koži vračajo maščobni filter. Posebej priporočljiv za pogosto razkuževanje rok,  saj produkt ne vsebuje dolgotrajnih aktivnih sestavin, ki se akumulirajo na koži in dolgotrajno vodijo v kožne reakcije in kontradikcije. Dezinfekcijska sredstva so  dermatološko testirana in prijetna za kožo.


Razkužilo za roke učinkuje kot baktericid, fungicid in virucid

Dezinfekcijska sredstva se uporablja nerazredčeno. Razkužilo za roke je kompatibilno z vsemi umivalnimi mili. Dezinfekcijska sredstva ne vsebujejo aldehidov, fenolov in sestavin quaternary ammonium.


Razkuževanje rok, pri čemer uporabljate dezinfekcijska sredstva Septoderm hände

Za higienično razkuževanje rok dezinfekcijska sredstva oziroma razkužilo za roke nanesite na suhe roke in vtirajte 30 sekund v kožo ter pustite, da se posuši. Za kirurško razkuževanje rok  nanesite razkužilo za roke do komolcev in vtirajte 1,5 minute do suhega. Nanos mora biti tolikšen, da je med vtiranjem koža navlažena s sredstvom.


Dezinfekcijska sredstva – podrobneje:

   - Dezinfekcijska sredstva
   - Razkuževanje rok
   - Razkužilo za roke
   - Delovne rokavice

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...