Razkužila za razkuževanje površin, tudi v obliki krp

Kakovosten preparat, razvit v skladu z najnovejšimi tehnologijami, za hitro dezinfekcijo majhnih površin, naprav, rok in kotnih delov.
Področja uporabe:

     - Vsa področja v medicinskih ordinacijah in bolnišnicah

     - Vsa področja zobne medicine

     - Stoli oz mize za pregledovanje, operacijske mize

     - Medicinski inventar

 

Način uporabe:

Predmete ali površine obrišete z dezinfekcijskimi robčki. Opozorilo: Ne uporabljajte na površinah, ki so občutljive na alkohol, kot na primer akrilat (pleksi steklo).

Prijava na obvestila
Captcha Image

Akcije

 PREVLEKE ZA MIZE TUDI V MODRI IN ROZA BARVI 

Da bo vaš delovni prostor še barvitejši in privlačnejši lahko pri nas nabavite podloge v roli tako v modri kot tudi roza barvi.

 


Enkratna zaščitna prevleka za jogi z zadrgo - pomoč pri inkontinenci

Zaščitna prevleka za jogi pri inkontinenci ali drugih težavah. Uporabljeni materiali so zračni ter hkrati zaščitni proti prepustnosti tekočin. Prevleke so narejene za profesionalno uporabo v bolnišnicah kot tudi za domačo uporabo. Nudijo enkratno pomoč in zaščito pri težkih razmerah inkontinence s čimer naredjo življenje lažje, tako za negovalce kot tudi za negovance. Z prevleko, ki nudi zaščito proti tekočinam, proti madežem, zračnostjo, enostavnostjo čiščenje (kar s krpo), antibakterijsko in antialregijsko zaščito, nudijo vse, kar dejansko potrebujete za pomoč pri negi inkontinentnih.

Primerne za dimenzijo jogija : 200 x 90 x 16 cm

Vse podloge so pralne na 95°C do 300 x!!

 

 

...več akcij...