Medicina

Podloge v roli

Podloge v roli in podloge v formatu

V našem programu imamo zaščitne podloge v rolah in v formatu iz različnih materialov in v različnih dimenzijah. Mehke in vpojne podloge za enkratno uporabo so lahko z zaščitno plastjo polietilena ali pa brez. Ta dodana, tanka plast polietilena omogoča nepropustnost in s tem 100% zaščito ležišč, tal in ostalih površin.

 

Področja uporabe:

  • Za zaščito preiskovalnih miz, postelj in tekstila pri vsakodnevni medicinski rabi, v ambulantah splošne in specialistične medicine.
  • Za zaščito preostalih miz in tekstila pri vsakodnevni uporabi v wellness, SPA in kozmetičnih oddelkih.

 

Izbirate lahko med naslednjimi materiali:

  • Airlaid (ECO izdelek),
  • tissue,
  • staničevina.

Higienske podloge

Podloge, ki omogočajo higiensko delovno okolje v operacijski dvorani

Podloge, ki jih ponujamo, so visoko vpojne, higienske in namenjene enkratni uporabi. Njihova učinkovitost in hitra absorpcija tekočin kot npr. kri, različne tekočine, urin, druge tekočine, ki so prisotne v operacijskih dvoranah.

DryMax podloge se uporabljajo na in pod delovnim stolom. Imajo proti-zdrsni PE in se zato prilepijo na podlago ter se ne premikajo. Proti drsna plast PE opravlja hkrati tudi zaščitno funkcijo in preprečuje, da bi tekočine pronicale skozi podlogo. Z uporabo takšnih podlog preprečujemo tveganje zdrsov na mokrih in spolzkih tleh ter hkrati tudi prenos in širjenje patogenih bakterij. Podloge omogočajo hitrejše čiščenje po operacijskih posegih ter s tem velik prihranek, saj znižujejo stroške čiščenja ter omogočajo, da je obrat operacijskih dvoran lahko hitrejši. Video predstavitev na povezavi DryMax.

Krpe

Krpe

Mehke in vpojne brisače ter krpe različnih materialov in dimenzij. Primerne za uporabo v bolnišnicah, negovalnih ustanovah, v domovih za ostarele in doma – namenjene predvsem za zmanjševanje možnosti prenosa okužb.

So higienske krpe za čiščenje in nego kože, kot robčki pri pljučnih bolnikih, umivalne krpe pri ležečih bolnikih, za bolnike z alergijami, za nego dojenčkov in majhnih otrok, pomoč pri dojenju, za čiščenje občutljivih instrumentov in medicinske opreme.


Možni materiali:

  • Airlaid (ECO material)
  • Spunlace

Osebna zaščita

Osebna zaščita

V ponudbi imamo zaščitne rokavice, maske, halje, obleke ter anatomsko obutev proizvajalca Batz.